Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Implantul de barbă și mustață pentru toți domnii în același loc - Clinica Dr. Felix Hair Implant

Implantul de barbă și mustață pentru toți domnii în același loc - Clinica Dr. Felix Hair Implant

Transplantul de păr este popular printre bărbați, însă sunt încă mulți care nu fac această alegere. Fie din cauza lipsei de cunoștințe, fie din cauza costurilor, mulți dintre bărbați optează să nu efectueze această intervenție.

implantul de barba si mustata pentru toti domnii in acelasi loc clinica dr felix hair implant
Implantul de barbă și mustață pentru toți domnii în același loc - Clinica Dr. Felix Hair Implant
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   13:47

În multe dintre cazuri vârsta și alopecia contribuie la pierderea părului și deseori devine un motiv de îngrijorare. Aspectul se schimbă, iar confortul cu sinele nu mai este la fel de mare. Fie că vorbim despre păr sau despre barbă sau mustață, în orice caz lucrurile stau la fel. La Clinica Dr. Felix ai implant de barbă, mustață și păr pentru toți domnii în același loc!

În cazul în care te gândești la implantul de barba si mustata, ai posibilitatea de a face o programare online. De asemenea, poți vedea toate detaliile despre clinică în mediul online. Așadar, pentru a descoperi toate aceste informații nu trebuie să te deplasezi nici măcar din confortul propriei case. Intervenția de acest tip are capacitatea de a reda frumusețea naturală pe care părul facial masculin o are. Totodată, este și o modalitate ideală pentru ca barba să fie completă, forma sa să fie una perfectă, iar densitatea să fie exact cum îți dorești. Barba completă va dura să crească până la o perioadă de câteva săptămâni, în timp ce bărbieritul poate fi reluat în mod normal la 4 săptămâni după transplant.

Există și un profil al candidatului pentru acest tip de intervenție la nivelul bărbii. Restaurarea acesteia trebuie luată în considerare de domnii care îndeplinesc criterii precum lipsa cheliei și tenul deschis la culoare. Dacă tenul este prea închis, acesta este implicit mai dur și mai gras, iar șansele de cicatrice hipertrofice cresc.

Utilizarea procedurilor minim invazive - avantajul clinicii

Dacă optezi pentru transplantul de par pentru barba, află că procedurile utilizate sunt minim invazive! Atât acest aspect, cât și recuperarea facilă sunt doar două dintre cele mai mari avantaje ale clinicii. Alături de acestea, ai și câteva beneficii ale implantului de barbă. Este vorba în primul rând despre redarea încrederii și îmbunătățirea aspectului persoanei care optează pentru procedura în cauză. În al doilea rând, pacienții pot alege densitatea și forma, urmând ca mai apoi barba completă să poată fi bărbierită în mod normal.

Intervenția chirurgicală ce are în vedere implantul de bărbă, provoacă o durere minimă, datorită metodelor minim invazive utilizate. De asemenea, timpul de recuperare după o astfel de intervenție este foarte scurt.

Implant de păr pentru cei mai îndrăzneți

Domnii se pot bucura în cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant și de transplantul de păr. Pentru fiecare pacient, recuperarea este imediată, fără să aibă cicatrici, dureri sau sângerări. Rezultatul este unul pe măsura așteptărilor, respectiv unul natural. Se utilizează tehnici de ultimă generație, astfel încât fiecare pacient să se bucure de această intervenție.

Mai multe aspecte despre cum se realizează implantul de păr, ce trebuie să facă pacienții, cum să faci o programare sau care este timpul de recuperare poți vedea direct pe site.

Date de contact:

+40 720.254.368

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close