Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Idei de hobby-uri pentru pasionații de filme thriller

Idei de hobby-uri pentru pasionații de filme thriller

Thriller este un gen artistic ce poate fi întâlnit în cinema, la televizor sau în literatură, care nu prezintă interes pentru oricine.

idei de hobby uri pentru pasionatii de filme thriller
Idei de hobby-uri pentru pasionații de filme thriller
de Georgiana Adam    |    29 Dec 2022   •   08:49

Fiind un gen care are ca scop să te sperie și să se joace cu mintea ta, mulți oameni nu îl apreciază, însă există și câteva excepții bineînțeles.

Dacă ai un prieten care este pasionat de filme thriller și nu se sperie ușor la poveștile de groază, și pe care vrei să îl suprinzi cu o activitate care i-ar face plăcere, sigur acest articol te va ajuta.

Nu este un lucru ușor să găsești o activitate comună sau să faci un cadou interesant cuiva care este pasionat de thriller, mai ales atunci când tu nu știi foarte multe despre asta. Tocmai de aceea, noi venim în ajutorul tău cu o listă de hobby-uri pentru pasionații genului thriller.

Board games cu tematică thriller sau mister

Una dintre activitățile preferate de o gașcă de prieteni pentru o seară în care se strâng în living este să joace board games. Astăzi găsești o mulțime de board games, de la cele amuzante care te vor face să râzi cu gura până la urechi, la cele de strategie și până la jocuri thriller sau de mister care te vor face să intri în povestea înspăimântătoare.

Poți alege din jocurile inspirate după seriale sau filme cunoscute, cum ar fi edițiile inspirate din Sherlock Holmes sau poți alege din jocuri cu idei absolut noi.

Deși majoritatea se bazează pe același concept: rezolvarea unui mister, a unei crime, cu fantome, monștri sau criminali, ele au povești diferite care îți pun spiritul de detectiv la încercare. În plus, fiecare joc vine cu reguli diferite, care mai de care să te pună în dificultate și să te sperie.

Cărți thriller

Ești pasionat de citit și de thriller în același timp? Atunci poți îmbina cele două pasiuni perfect cu ajutorul cărților thriller. Cărțile thriller sunt cele care stau la bază multor filme de acest tip, așa că dacă ai vizionat un film de groază și ți-a plăcut, este foarte posibil să găsești și cartea, iar aceasta să fie chiar mai interesantă.

În general, cărțile sunt mai detaliate decât filmele, așa că pentru pasionații de acest gen, ar putea fi mult mai captivant să citească în detaliu acțiunea. În plus, atunci când citești, îți creezi propria imagine a poveștii, astfel că personajele, acțiunile și decorul pot arăta exact așa cum ai vrea tu.

Practic, atunci când citești o carte thriller și nu numai, tu ești propriul tău regizor.

Poți găsi o gamă variată de titluri și autori la una dintre librăriile online din România, așa că nu îți face griji: ai de unde să alegi!

Escape room

O activitate care te teleportează și mai mult în povestea de groază este participarea la un escape room. Acum au apărut din ce în ce mai multe locații de escape room unde îți poți pune abilitățile de detectiv și de lucru în echipă la încercare. Ce este de fapt un escape room?

Așa cum îi spune și numele în română, este o camera de unde încerci să evadezi. Locațiile sunt amenajate astfel încât să spună o poveste și au de obicei 1-2 camere unde tu și prietenii tăi intrați, iar ușa se închide pentru o anumită perioadă de timp. Trebuie să treceți prin anumite probe sau să dezlegați misterele până la scurgerea timpului, astfel încât să deschideți ușa și să scăpați.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close