Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Florile potrivite alese în funcție de sentimentele pe care vrei să le exprimi

Florile potrivite alese în funcție de sentimentele pe care vrei să le exprimi

Cel mai simplu, ușor, dar și cel mai frumos gest este dăruirea unei flori. Se știe bine că florile au puterea de a schimba starea unei persoane, aducându-i zâmbetul pe chip și fericirea în suflet.

Floare branduse
de Georgiana Adam    |    30 Aug 2021   •   12:37

Deși consideri că este destul de ușor să faci o alegere în privința unui buchet de flori, fiecare floare transmite anumite sentimente, în timp ce și culorile acestora au o influență extraordinară în sentimentele pe care le transmit și stările ce le induc. Pentru a face alegerea potrivită trebuie să fii familiarizat foarte bine cu toate aceste detalii pentru că altfel riști să transmiți mesaje și sentimente pe care nu le dorești.

Sentimente de recunoștință

Floarea ce transmite cel mai bine recunoștința este dalia, foarte potrivită pentru a fi dăruită cuiva în semn de mulțumire. Floarea își are originile în Mexic, dar s-a reușit după mai multe încercări nereușite plantarea și menținerea acestei flori și în Europa.

Sentimente de admirație

Pentru a transmite admirația față de o persoană poți alege să-i dăruiești camelii. Această floare este atât de specială datorită corolei perfecte, a varietății culorilor, conturand un aer de noblețe ce transmite multă eleganță. Este ideală pentru a fi dăruită, pe lângă sentimentele de admirație ce le vei transmite, persoana se va simți unică și specială.

Fericire

Florile transmit în general fericire prin culorile lor frumoase și vii, dar albăstrelele sunt cunoscute ca fiind simbolul fericirii din cuplu, transmițând în același timp și puritatea relației.

Prietenie

Florile ce transmit prietenie sunt lalelele, crinii, dar și freziile. Pentru a face o surpriză plăcută unei prietene poți alege să-i dăruiești un coș mixt cu toate aceste flori, va fi o surpriza pe cinste. Culorile pentru care să optezi sunt galben, roz sau alb.

Iertare

Cu siguranță a existat măcar un moment în care ai vrut să îți ceri iertare printr-un buchet de flori dar nu ai știut ce să alegi. Printre florile pe care le poți alege pentru a-ți cere iertare sunt zambilele și bujorii, aceste flori te ajută să-ți ceri iertare atunci când ai greșit față de persoana iubită. Poți să-i dăruiești un buchet din frumoșii bujori sau poți mixa în buchet și cu zambile pentru a fi sigur că vei fi iertat.

Iubirea

Cu siguranță toată lumea știe că iubirea este simbolizată prin trandafirii roșii, însă există și alte flori care transmit sentimentele frumoase de iubire. Laleaua se numără printre florile cu care transmit sentimentele de dragoste, conform unei legende despre lalele, aceasta ar fi apărut din sângele unui tânăr ce s-a sinucis din dragoste.

Laleaua este floarea ce transmite siguranța unei relații, simbolizând faptul că relația se află deja într-un punct stabil. Pe lânga lalele, poți adăuga ghiocei, aceștia transmit sentimente de iubire pură, sinceră. Un astfel de buchet mixt ar fi ideal, ar impresiona și fascina persoana ce îl primește.

Pentru a dăruit florile potrivite sentimentelor ce vrei să le exprimi comanda flori online de la Maison d'Or, în acest mod te bucuri că poți face un astfel de cadou fără a depune prea mult efort.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close