Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ești gata să-ți aduci meniul la un nou nivel? Alege produsele gourmet Italia pentru HoReCa

Ești gata să-ți aduci meniul la un nou nivel? Alege produsele gourmet Italia pentru HoReCa

gourmet Italia European Advertising
Care sunt criteriile după care să alegi produse gourmet Italia pentru HoReCa pentru restaurantul tău | Sursă foto: European Advertising
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iul 2024   •   15:14

Cum anume trebuie să procedeze cel care administrează o afacere din domeniul HoReCa când decide furnizorul pentru restaurantul său cu specific italian? Există anumite principii de avut în vedere pentru ca o colaborare să fie de succes și să mulțumească ambele părți.

Volumul de produse de care e nevoie, anumite cerințe speciale, prospețimea și alte criterii trebuie considerate în alegerea finală a unui furnizor de produse gourmet Italia pentru HoReCa.

Trebuie avute în vedere, de asemenea, calitatea produselor, prețul, rapiditatea livrării, reputația furnizorului. Dar la fel de importante sunt serviciul cu clienții, încadrarea în standardele de siguranță necesare, dar și alte nevoi specifice ale unei afaceri.

Înțelegerea nevoilor unei activități anume contează mai mult decât realizezi

A ști exact ce dorești pentru restaurantul tău va dicta pașii ce vor duce la selectarea unui furnizor de produse gourmet Italia pentru HoReCa. E vorba, la urma urmei, de o decizie care va avea un impact major asupra calității preparatelor și serviciilor oferite. Desigur, se va reflecta și asupra succesului afacerii tale.

Acest proces începe prin definirea clară a conceptului restaurantului pe care îl conduci. Asta va da tonul pentru tipul de mâncare pe care o vei servi acolo. Localul tău este de tip street-food? E vorba de un restaurant de 5 stele sau o locație de fine dining? Fiecare concept are propriile sale cerințe care vor influența alegerea furnizorului de alimente perfect.  

Următorul pas vital se referă la alcătuirea meniului, care va dicta ingredientele specifice de care ai nevoie. Un meniu bine gândit va reflecta identitatea restaurantului tău cu specific italian. Dar va determina și standardele de calitate ale produselor pe care le oferi. Ingredientele sunt etalonul fiecărui restaurant care țintește să asigure o experiență culinară de excepție.

Care sunt criteriile după care să alegi produse gourmet Italia pentru HoReCa pentru restaurantul tău select

Calitatea produselor

Alimentele proaspete, de calitate, sunt cele care oferă savoare și textură deosebită preparatelor pe care le servești în localul tău select. Gourmet înseamnă ceva special: condimente specifice unei anumite regiuni, un mix de gust și calitate premium, fără doar și poate. La fel, când dorești să oferi în meniul tău cu specific italian feluri de mâncare la fel de minunate precum cele din țara în formă de cizmă, trebuie să folosești alimente originale.

Site-ul AlimenteAcasa.ro poate deveni pentru tine locul perfect din care să comanzi cantitativ mărfuri proaspete sau congelate, gourmet, pentru ca bucătarii tăi să ofere la creme de la creme clientelei. Calitatea ingredientelor alese pentru preparatele servite este primordială succesului unei afaceri din domeniul HoReCa.

Raport preț eficiență

Pentru a oferi unele dintre cele mai calitative preparate alimentare clienților restaurantului tău de lux, e nevoie să te bazezi pe un raport preț eficiență bun. Produsele gourmet din Italia se definesc printr-un cost mai ridicat, dar asta se vede și în forma finită a preparatului special din meniu.

Așadar, dacă vei da o anumită sumă de bani pe ingredientele comandate de la furnizorul tău de alimente cu specific mediteranean, vei și putea valorifica meniul pe care îl pui la dispoziție în localul tău cu dichis. E vorba de un calcul simplu. Tu achiziționezi produse premium, gătești cu ele mâncăruri rafinate și le oferi clienților dish-uri la prețuri înalte, în raport cu prezentarea, gustul și valoarea mâncării.

Toată lumea are de câștigat. Și furnizorul, și afacerea, dar și clientul.

Prin urmare, identificarea furnizorului de alimente care îți poate livra la timp și la standarde înalte ingredientele de care ai nevoie pentru a oferi calitate este esențial.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close