Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Esteto Black Friday, reduceri uriaşe la mii de produse

Esteto Black Friday, reduceri uriaşe la mii de produse

Esteto Black Friday a început deja în România şi vă aşteaptă cu reduceri la mii de produse din toate categoriile existente pe site - Produse cosmetice, Parfumuri, Produse Naturiste, Cărţi, Home & Deco, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Jucării Copii & Bebe, Ceasuri & Bijuterii, Curăţenie & Întreţinere, Fashion.

continut platit
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2021   •   08:00

Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Esteto Black Friday - un eveniment aşteptat de toţi românii

Esteto Black Friday este un eveniment mult aşteptat de către toţi clienţii, având ocazia să îşi achiziţioneze produse la preţuri excepţionale.

În cadrul Esteto Black Friday, compania s-a ocupat de actualizarea stocurilor în permanenţă, de punerea la punct a tuturor detaliilor legate de livrare, dar şi de îmbunătăţirea procesului de transport a comenzii până la client.

Esteto Black Friday se va desfăşura pe o perioadă mai lungă de timp

Deşi, evenimentul de Black Friday se desfăşoară de obicei într-o singură zi de vineri din luna noiembrie, Esteto Black Friday va avea loc pentru o perioadă mai lungă de timp, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a-şi alege produsele necesare, fără să fie stresaţi de lipsa de timp sau de stocuri.

Începând cu data de 1 noiembrie, Esteto Black Friday este în curs de desfăşurare şi pune la bătaie preţuri excepţionale pentru mii de produse.

În cadrul Esteto Black Friday primiţi cadou produse Alfaparf

La înregistrarea unei comenzi în perioada de Esteto Black Friday ce conţine produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling sau Vopsea de Păr şi Oxidant, veţi primi cadou un şampon de păr Alfapar Milano.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Esteto Black Friday - cea mai aglomerată perioadă din an

Esteto Black Friday este cea mai aglomerată perioadă din an, de aceea comercianţii s-au pregătit cu multe luni înainte. Esteto îşi actualizează în permanenţă stocurile şi se asigură că toate comenzile sunt livrate în deplină siguranţă.

Esteto Black Friday - profită de reduceri

Esteto Black Friday oferă o mulţime de reduceri la mii de produse, ce sunt deja active încă din 1 noiembrie. Comercianţii depun toate eforturile pentru a-şi menţine calitatea serviciilor la cel mai înalt nivel.

E momentul ideal să faci cumpărături, mai ales că nu este necesară deplasarea în magazine fizice, să stai la cozi uriaşe şi să te confrunţi cu supraaglomerarea. Produsul tău favorit este la doar un click distanţă. Alege ce îţi doreşti din cadrul campaniei Esteto Black Friday şi vei primi produsul direct la tine acasă, fără griji. Esteto.ro este partenerul tău în îndeplinirea dorinţelor.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close