Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De unde achiziționezi accesorii auto potrivite pentru modelul tău de mașină

De unde achiziționezi accesorii auto potrivite pentru modelul tău de mașină

Indiferent dacă te numeri printre șoferii care petrec un timp îndelungat la volan sau folosești mașina doar pentru călătorii scurte, ai nevoie de anumite accesorii auto.

de unde achizitionezi accesorii auto potrivite pentru modelul tau de masina
De unde achiziționezi accesorii auto potrivite pentru modelul tău de mașină
de Georgiana Adam    |    07 Sep 2022   •   10:43

Pachetul de siguranță auto, care include trusa medicală, stingătorul, triunghiurile și vesta reflectorizantă, roata de rezervă, compresorul, husele, covorașele sau multe alte obiecte trebuie să se găsească în automobilul tău.

Unele dintre lucrurile cu care îți echipezi vehiculul sunt obligatorii prin lege, altele doar sporesc siguranța, securitatea și confortul sau îmbunătățesc aspectul mașinii. Cert este că fiecare produs trebuie să fie potrivit pentru modelul de autoturism pe care îl deții ca să-ți ofere o experiență optimă. În acest sens, iată de unde poți să achiziționezi accesorii dedicate autoturismului tău:

Magazine online

Atunci când intenționezi să-ți echipezi mașina cu anumite elemente trebuie să te asiguri că acestea se identifică perfect cu bolidul tău. Iar una dintre opțiunile extraordinare de achiziție sunt magazinele online. Dacă vrei să economisești timp prețios, dar și bani, caută pe internet accesoriile auto dorite. Aici este locul perfect unde poți să descoperi cât mai multe modele de produse, care n-ar putea să fie expuse într-un magazin fizic. De pildă, unele dintre elementele care fac diferența, întrucât protejează interiorul autoturismului de uzură, sunt covorașele auto. În general, multe dintre magazine au astfel de accesorii universale ori concepute pentru o anumită marcă de mașină.

În cazul în care vrei să cumperi elemente dedicate verifică gama de covorașe auto de la PTC AUTO. Magazinul online îți pune la dispoziție peste 500 de modele de autovehicule produse de 25 de mărci de automobile cunoscute. Practic, tot ce trebuie să faci este să selectezi marca și modelul mașinii și să alegi covorașe individualizate, care se potrivesc perfect interiorului. Astfel, nu este necesar să faci nicio tăietură sau modificare deoarece produsele sunt adaptate conturului podelei, după forma și dimensiunile autovehiculului.

Unități comerciale specializate

În funcție de nevoile și preferințele tale, poți găsi anumite obiecte potrivite pentru automobilul pe care îl conduci și în unitățile specializate. Mărimea magazinelor este însă diferită și, spre deosebire de variantele online pe care poți să le accesezi din confortul casei tale, trebuie să cauți accesoriile necesare deplasându-te de la o unitate la alta. Din lipsa spațiului de expunere, gama de produse s-ar putea să fie limitată.

În showroom-uri există accesorii special concepute pentru anumite mărci și mode auto, doar că trebuie să iei în considerare și prețul. S-ar putea să găsești ceea ce ai nevoie, dar și costurile să fie pe măsură pentru elementele originale.

Magazine de piese auto

Se găsesc pretutindeni și sunt dotate cu o mulțime de piese și accesorii auto. Chiar dacă nu este întotdeauna atât de simplu să găsești produsele potrivite pentru modelul tău de mașină, există posibilitatea să achiziționezi anumite obiecte și din aceste magazine. De regulă, cele mai multe unități optează pentru o gamă de accesorii universale, ca să se poată adresa cât mai multor tipuri de autovehicule.

Second hand

Unii proprietari de mașini aleg să-și comercializeze anumite obiecte de care nu mai au nevoie în autovehiculele lor. Prin urmare, dacă vrei accesorii auto originale și nu ai o problemă ca acestea să fi fost deja folosite, poți lua în considerare și târgurile sau website-urile cu produse second hand. Într-adevăr, nu este cea mai fericită opțiune, dar, dacă nu ai un buget prea mare poți face și un compromis până când ajungi să-ți cumperi piese noi.

Fără îndoială există mai multe variante pentru a achiziționa accesorii auto potrivite pentru mașina pe care o conduci. De preferat ar fi să nu faci rabat la calitate și să optezi pentru modele dedicate, originale. Chiar dacă, de multe ori, prețurile mici sunt mai atrăgătoare, s-ar putea să-ți sacrifici confortul, siguranța, estetica și chiar bugetul dacă mai târziu va fi nevoie să înlocuiești obiectele din mașina ta.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close