Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce un apartament în București Nord, din cadrul ansamblului Greenfield Băneasa, poate fi alegerea potrivită pentru tine

De ce un apartament în București Nord, din cadrul ansamblului Greenfield Băneasa, poate fi alegerea potrivită pentru tine

Vrei să cumperi un apartament în București pentru închiriere, vânzare sau locuire? Stabilește clar câteva detalii încă de la început.

de ce un apartament in bucuresti nord din cadrul ansamblului greenfield baneasa poate fi alegerea
De ce un apartament în București Nord, din cadrul ansamblului Greenfield Băneasa, poate fi alegerea potrivită pentru tine
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Sep 2022   •   16:41

Te gândești să cumperi o casă sau un apartament în București și ai îndoieli cu privire la investiție? Este normal, având în vedere că ultimii doi ani au adus schimbări majore pe plan mondial, mai ales în domeniul imobiliarelor.

De aceea, venim în ajutorul tău cu acest articol informativ ce ar trebui să-ți ofere o viziune clară și argumentele necesare privind investiția în imobiliare.

Motivele pentru care alegi să investești într-un apartament din București sunt diverse, dar, cu siguranță, acesta reprezintă un moment important din viața ta, mai ales când scopul acestuia dă startul unui nou început pentru tine și familia ta. Cu puțin ajutor din partea noastră, te vei asigura că investiția ta nu este una oarecare, ci una de succes.

De altfel, achiziționarea unei proprietăți trebuie să fie o decizie bazată pe studiu, mai ales dacă dorești să cumperi pentru a închiria și, evident, să obții profit odată cu achiziția.

Așadar este important să ai în vedere mai multe aspecte ce fac diferența dintre un apartament oarecare din București și unul de succes, ce îți va pune banii la loc în buzunar după câțiva ani. Dintre aceste caracteristici, amintim: prețul, calitatea construcției, starea și localizarea apartamentului, facilitățile din apropiere, etc.

Bugetul stabilește limita

Înainte de a face orice tip de achiziție, trebuie să știi ce buget ai la dispoziție. Încă de la început, stabilește clar suma de bani în care vrei să te încadrezi, dar e recomandat să mai ai o rezervă în cazul în care găsești diverse oferte de apartamente de vânzare în București Nord, ce merită investiția, datorită beneficiilor ce vin la pachet cu acesta.

Desigur, înainte de toate, trebuie să fii conștient că nu întotdeauna o investiție imobiliară este o „achiziție singulară”, ci există și alte cheltuieli suplimentare pe care trebuie să ți le asumi când investești într-un imobil.

Știm că este mult mai tentant să achiziționezi o locuință care nu este nouă pentru că această investiție, privită pe termen scurt, este avantajoasă din punct de vedere financiar.

Însă, noi considerăm că trebuie să fii atent la achiziționarea așa-ziselor apartamente „second hand” pentru că, de foarte multe ori, imediat după cumpărarea acestora apar cheltuieli neașteptate precum înlocuirea centralei termice sau cheltuieli cu recondiționarea.

Alege un apartament în București Nord, într-o zonă liniștită și accesibilă

Locul de așezare al unui imobiliar este vital. Acesta trebuie să-ți ofere atât accesibilitatea și facilitățile vieții moderne, cât și liniștea de care ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile și a reveni cu forțe proaspete în activitățile pe care le faci.

Din acest motiv, a avea un apartament în mijlocul orașului sau unul la periferie înseamnă, de regulă, două lucruri total diferite.

O locuință în centrul capitalei îți oferă acele avantaje specifice vieții de oraș, în timp ce un apartament într-o zonă limitrofă este alegerea ideală când vrei să ai o viață mai liniștită, departe de agitația orașului, alături de familia ta.

Bineînțeles, aici depinde și de tine, dar, în mare parte, românii nu prea au de ales când vine vorba de aceste două stiluri de viață. Fie aleg un apartament în centrul Bucureștiului pentru că vor să fie pe lângă diversele centre comerciale și puncte de interes, fie aleg o viață mai liniștită și renunță, mai mult sau mai puțin la o parte dintre aceste facilități.

Noi ne-am concentrat foarte mult asupra acestei probleme. Astfel, am descoperit cel mai verde ansamblu rezidențial din București Nord, Greenfield Băneasa, dezvoltat de IMPACT, cu peste 30 de ani de experiență în domeniu.

Un apartament de vânzare în București Nord, ce aparține acestui ansamblu imobiliar, vine la pachet cu o mulțime de beneficii și cu o îmbrățișare strașnică și răcoroasă a 900 ha de pădure. Pe lângă multiplele beneficii disponibile EXCLUSIV în incinta cartierului rezidențial, vei face parte și dintr-o comunitate „verde”, ce se dezvoltă precum un arbore: în liniște, își trage seva din natură și este de neclintit.

În acest fel, chiar dacă te afli în cel mai aglomerat oraș din România, te bucuri de un aer curat, pe care îl mai întâlnești în orașele de munte la peste 1000m altitudine, și trăiești o viață liniștită, departe de agitația specifică orașelor mari.

Totodată, apartamentele sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul, de cea mai bună calitate, construcțiile fiind certificate BREEAM Excellent. 

Cu alte cuvinte, construcțiile sunt bine izolate și iluminate natural, resursele naturale fiind, de asemenea folosite la maximum, pentru ca rezidenții să se bucure de energia naturală și să fie avantajați pe plan financiar.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii sau dorești să vizitezi unul dintre apartamentele din Greenfield Băneasa, contactează biroul de vânzări Greenfield.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close