Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să te "împrietenești" cu o agenție de video marketing, pentru un an 2023 cu adevărat profitabil

De ce să te "împrietenești" cu o agenție de video marketing, pentru un an 2023 cu adevărat profitabil

Există numeroase motive pentru care majoritatea consumatorilor de Internet preferă să urmărească videoclipuri în detrimentul altor tipuri de conținut.

de ce sa te imprietenesti cu o agentie de video marketing pentru un an 2023 cu adevarat profitabil
De ce să te "împrietenești" cu o agenție de video marketing, pentru un an 2023 cu adevărat profitabil
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2023   •   15:49

De exemplu, imaginile aflate în mișcare, însoțite de sunet și, uneori, de text, sunt mult mai ușor de consumat, de înțeles și de integrat. Spre deosebire de alte forme de conținut, clipurile solicită mai puțin efort și atenție și, totodată, pot transmite mai multă informație în mai puțin timp.

Acesta este doar o parte din motivul pentru care, în anul 2023, ar trebui să te „împrietenești” cu o agentie video marketing. În epoca vitezei, utilizatorii acordă aproximativ 7 secunde oricărui tip de conținut cu care interacționează (clip, text, imagine și altele) înainte de a decide dacă vor da sau nu click mai departe.

Pentru a obține o vizibilitate mai mare, a crește nivelul de brand awareness și a câștiga cât mai mulți clienți pentru business-ul tău, este esențial să colaborezi cu o agenție de video marketing. Profitabilitatea nu se va reflecta doar în creșterea cifrei de afaceri, ci și în succesul de care firma ta se va bucura pe termen îndelungat.

Iată care este avantajul tău pe bune!

Faptul că mediul online este plin de diferite tipuri de conținut video nu este un secret pentru nimeni. Poate fi dificil să te faci remarcat printre clipurile postate de vlogerii de pe YouTube, influencerii de pe Instagram și TikTok. Totuși, însă, datorită acestora, consumatorul de conținut este sătul de clipuri fără calitate, care nu spun nimic. Astfel, o agenție de video marketing te poate ajuta să creezi un clip cu un mesaj puternic, care să atragă toate view-urile pe care ți le dorești.

De exemplu, poți apela cu încredere la VideoManiaX, o companie care te ajută să creezi producții 100% originale, care să fie filmate și editate într-o manieră profesională. Cu ajutorul acestei echipe, chiar dacă îți dorești reclame video, prezentări de produs, de companii (corporate), clipuri muzicale și multe altele, ai garanția că rezultatul final va fi unul de calitate superioară.

Acest fapt se datorează unei echipe profesioniste formate, pe de o parte, din persoane cu experiență în domeniul marketingului online și, pe de alta, din oameni pasionați de tot ce înseamnă creare de conținut. Este important să alegi agenția potrivită, care să înțeleagă cum funcționează algoritmul diferitelor platforme online.

În același timp, accentul nu trebuie să pice pe cantitate, ci pe calitate. Conținutul ideal este scurt, dinamic, relevant și are momente umoristice și/sau care emoționează. Deși nu există o rețetă fixă a succesului, există câteva formule care îi aduc afacerii tale profitul mult dorit.

Însă aceste obiective nu pot fi îndeplinite decât prin intermediul unei colaborări cu o agenție de video marketing. Doar astfel, vei putea profita la maximum de experiența pe care echipa o are atât în domeniul publicitar, cât și în cel al graficii video și al editării.

 Așadar, oricine își dorește un an 2023 în care toate obiectivele să fie îndeplinite și chiar și cele mai îndrăznețe visuri să devină realitate ar trebui să investească în colaborarea cu o agenție video marketing. Rezultatele vor fi incredibile și îți vor asigura succesul mult dorit!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close