Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să alegi suplimentele de slăbit

De ce să alegi suplimentele de slăbit

Te întrebi mereu cum să slăbești fără să te înfometezi și să poți menține rezultatele. Iar atunci când dietele nu mai sunt eficiente, unele persoane apelează la suplimentele de slăbit. Însă mulți nu știu cum funcționează și care sunt, cu adevărat, beneficiile acestora.

New Project - 2021-09-13T132704.920
de Georgiana Adam    |    13 Sep 2021   •   13:27

Atunci când încerci să slăbești prin diete draconice și nu vezi rezultatele, se acumulează frustrări. Pentru că supraponderabilitatea nu îți afectează doar imaginea și stima de sine, ci vine la pachet cu o mulțime de efecte negative supra sănătății. Diabetul, hipertensiunea arterială, afecțiunile cardiologice, un nivel crescut de colesterol rău și apneea sunt doar o mică parte dintre problemele asociate cu obezitatea.

Primul pas în lupta cu kilogramele este să încerci să-ți schimbi stilul de viață. Iar alimentația sănătoasă și mișcarea sunt esențiale pentru procesul de transformare pe care îl începi. Însă, în anumite cazuri, abordarea unui regim hipocaloric și sportul nu sunt suficiente pentru a slăbi.

Cum să slăbești fără să te înfometezi

Există mai mulți factori care îți pot sabota procesul de pierdere în greutate.

Uneori, dietele hipocalorice acționează exact invers pentru că duc la un nivel scăzut de energie și, implicit, la limitarea sportului sau a oricărui tip de activitate fizică.

De asemenea, un metabolism leneș va îngreuna procesul de slăbire. Mai ales dacă faci sport cu regularitate, totuși nu reușești să slăbești, problema ta este metabolismul scăzut.

Însă nu trebuie să disperi! Există soluții care te ajută să scapi de câteva kilograme fără să te înfometezi și fără să faci sport excesiv. Suplimentele de slăbit pot fi aliatul tău de nădejde în această luptă. Mulți oameni aleg să încerce această soluție ca ultimă opțiune, apoi realizează că ar fi putut să profite de beneficiile acestor suplimente încă de la început. Dacă alegi să-ți cumperi suplimentele de slăbit online, este important să faci o cercetare asupra celor mai bune variante, care au fost testate pentru calitate și care au recenzii bune. Cele din ingrediente naturale, de calitate, au efecte mai rapide și mai multe beneficii pentru sănătate.

Poți alege ceaiuri de slăbit sau picături cu același efect. De exemplu, la Sicuro Slim poți găsi două variante de ceaiuri de slăbit, obținute din ingrediente 100% naturale – plante medicinale, frunze, fructe și rădăcini. De pe sicuroslim.ro poți comanda Sicuro Slim Tea Detox Forte Indian Kino sau Siuro Slim Tea Detox Forte Goji, în funcție de preferința ta pentru gust. Tot aici găsești și picăturile Body Boost Drops Sicuro Slim. Toate cele trei suplimente de slăbit au aceleași efecte: reduc pofta de mâncare, accelerează metabolismul, ajută la detoxifiere, elimină retenția de apă și oferă energie pentru întreaga zi.

Cum acționează suplimentele de slăbit

Dacă până acum nu știai cum să slăbești, suplimentele de slăbit pot fi soluția pe care o căutai. Iată care sunt cele trei beneficii majore pe care acestea le au pentru sănătate.

Accelerează metabolismul

Mulți se tem să folosească suplimentele de slăbit pentru că își imaginează că, odată ce vor renunța la ele, kilogramele se vor întoarce înzecit. Însă realitatea este că suplimentele de slăbit au în compoziție ingrediente care îți accelerează metabolismul pe termen lung, iar acest lucru te va ajuta să pierzi în greutate și să te menții chiar și după ce renunți la ele. Condiția este să păstrezi un stil de viață sănătos. Cu o rată metabolică mare, corpul tău va reuși să ardă caloriile mai repede. Mai mult decât atât, includerea acestor suplimente în dieta ta zilnică îți va ajuta corpul să ardă excesul de grăsime iar tu îți vei atinge mai repede obiectivul.

Inhibă pofta de mâncare

De obicei, principalul motiv pentru care oamenii nu reușesc să piardă în greutate este pofta accentuată pentru diverse alimente care îngrașă. De exemplu, mulți nu renunță la desert după masa principală. Într-adevăr, o prăjitură îți va satisface pofta de dulce, însă aportul caloric este destul de mare. Ar trebui să renunți la o masă din zi ca să îți faci această plăcere fără repercusiuni. Însă, suplimentele de slăbit îți vor inhiba această poftă și vei reuși să controlezi consumul de dulciuri sau alte alimente nocive fără să faci efort de voință. Acestea conțin ingrediente care suprimă apetitul și astfel îți limitează aportul caloric.

Îți dau energie

Suplimentele de slăbit conțin, de asemenea, ingrediente naturale care cresc nivelul de energie al organismului și, astfel, te ajută să-ți îmbunătățești performanțele sportive. Cu cât vei face mai mult sport, cu atât vei arde mai multe calorii. Mai mult decât atât, atunci când ai energie, ești și mai bine dispus și mai motivat să-ți atingi obiectivele. Astfel vei reuși să pierzi în greutate și să aderi la un stil de viață sănătos, fără a face eforturi supraomenești.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close