Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Renunță la cursurile de programare pentru începători! Iată cum poți obține primul job în IT în doar 8 luni

Renunță la cursurile de programare pentru începători! Iată cum poți obține primul job în IT în doar 8 luni

Primul gând atunci când îți stabilești să înveți ceva nou este să participi la un curs, iar domeniul IT nu face excepție de la regulă. Cu toate acestea, cursurile de programare pentru începători nu sunt, neapărat, cea mai bună alegere și, categoric, nici unica.

New Project (3)
Renunță la cursurile de programare pentru începători! Iată cum poți obține primul job în IT în doar 8 luni
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2023   •   12:04

Petru Trîmbițaș a pus bazele unui mentorat de cursuri programare incepatori WellCode care te va ajuta să înveți să scrii cod curat și corect încă de la prima logare. Mentoratul este coordonat de mentori cu experiență vastă în acest domeniu, care te vor ghida pas cu pas până la atingerea obiectivului final: angajarea ca programator.

Programul funcționează ca o carte interactivă și se adresează atât celor care au deja cunoștințe în domeniu, cât și celor în căutarea unor cursuri de programare pentru începători.

Mentoratul are o abordare bilaterală, astfel încât să îți permită atât dezvoltarea profesională, cât și pe cea personală. În urma experienței dobândite în Statele Unite ale Americii, în cadrul companiilor Facebook și Google, fondatorul programului a observat și conștientizat modul vital în care succesul profesional ne este condiționat de aspecte din sfera personală.

În consecință, mentorii sunt cei care te vor ghida pas cu pas în rezolvarea de probleme de cod. Fiecare soluție găsită se va concretiza într-un pas înainte pe platformă. Să înveți să scrii cod cu ajutorul unor cursuri de programare pentru începători poate fi dorința care te mobilizează să începi acest drum, însă, pe parcursul mentoratului, obiectivul indiscutabil va fi obținerea primului tău job ca programator. Iar pentru asta, mentorii îți vor fi alături mereu, chiar și după ce vei parcurge platforma integral. În această etapă, mentorii te vor ajuta să îți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte, pe care să le poți prezenta viitorilor angajatori. Totodată, mentorii te vor ajuta să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, ca să treci cu brio de interviul de angajare.

În paralel, coachii se vor ocupa de dezvoltarea ta personală. Aceștia te vor ajuta să îți schimbi mindsetul și să îți dezvolți strategii și tehnici de motivare. De asemenea, specialiștii în dezvoltare personală te vor conduce pe drumul conștientizării, astfel încât vei reuși să identifici gândurile și emoțiile negative care îți blochează evoluția, dar și modul în care le poți gestiona.

Dezvoltarea unui plan nutrițional echilibrat, stabilirea unei igiene sănătoase a somnului și a unui stil de viață activ vor fi doar alte câteva obiective colaterale, menite să te ajute să îți crești puterea de concentrare și să-ți dezvolți gândirea analitică.

Tânărul clujean te asigură că drumul de la înscrierea la cursuri de programare pentru începători până la obținerea primului job ca programator poate fi parcurs în doar 8 luni. Petru Trîmbițaș spune că, pentru atingerea obiectivului final într-un timp atât de scurt, trebuie să respecți doar 3 reguli simple:

  • să asculți și să urmezi întocmai sfaturile mentorilor;

  • să dormi 8 ore pe noapte;

  • să lucrezi 15 - 20 de ore pe săptămână.

Programul WellCode este unic pe piața de cursuri IT din România și te va ajuta să îți transformi visul în realitate, garantat. Programează o ședință de consultanță cu mentorii și convinge-te de faptul că vei face alegerea ideală, care să te poarte către succes, atât la nivel profesional, cât și personal.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close