Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să îți amenajezi locuința într-un mod mai spațios

Cum să îți amenajezi locuința într-un mod mai spațios

Fiecare dintre noi ne dorim o casă de dimensiuni considerabile, spațioasă și luminoasă, însă de cele mai multe ori aceste lucruri sunt greu de obținut în cazul unui apartament, dintr-o suită de blocuri.

New Project - 2022-11-23T133726.708cum sa iti amenajezi locuinta intr un mod mai spatios
Cum să îți amenajezi locuința într-un mod mai spațios Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2022   •   14:00

Există însă numeroase trucuri pe care oricine le poate pune în aplicare pentru a-și maximiza fiecare încăpere a locuinței. Contrar așteptărilor, nu este nevoie de o diplomă în arhitectură de interior, ci doar de puțină îndemânare și de multitudinea de oferte a magazinelor de bricolaj și amenajări interioare din orașul tău. Schimbarea aspectului casei poate fi obțiunută într-o modalitate accesibilă tuturor, fără a face o gaură în buget, urmând doar câțiva pași fundamentali.

Alegerea materialelor potrivite

Un prim pas în a avea camere mai spațioase în locunțele noastre stă în jocul de materiale, texturi și culori folosit. Mobila din lemn este întotdeauna o alegere excelentă, fiind realizată din materiale naturale care rezistă în timp și care dau căldură oricărei încăperi.

Lemnul de brad sau de frasin este cel mai recomandat pentru mobilă dormitor, în timp ce pentru living și spațiul de lucru, se recoamndă lemnul de stejar sau fag.

În oferta Jysk sunt disponibile piese de mobilier ergonomice, la prețuri convenabile, care se pliază pe orice tip de spațiu. Un alt plus pe care mobilierul din lemn îl are, este faptul că refletă în întreaga cameră lumina caldă care pătrunde pe geamuri, oferind astfel o experință plăcută întreaga zi.

Abordarea unui stil minimalist

Simplitatea a fost și va fi mereu la moda, și în plus, un spațiu aerist este echivalentul unui spațiu cald și primitor, în care oamenii revin mereu cu drag. Încăperile în care ne ducem viața de zi cu zi nu ar trebui să fie umplute până la exces cu fel și fel de piese de mobilier sau obiecte decorative, ci mai degrabă ar trebui să conțină strictul necesar pentru un trai simplu.

Asta ar înseamna un mobilier indicat pentru fiecare cameră, realizat din materiale calitative, cu spații depozitoare suficiente, aparate și ustensile pentru conviețuire, și doar câteva accesorii și piese decorative. În timp ce primele sunt ușor de acoperit și de ales din multitudinea de opțiuni propuse pe piață de marii producători de mobilă, cele din urmă sunt ceva mai greu de nimerit, însă nu imposibil.

În cadrul magazinelor unde mergem de-obicei să facem cumpărături alimentare, există de multe ori și opțiuni pentru amenajarea interioară a casei. La o simplă privire prin catalog Cora pdf, la categoria promoții Cora, puteți descoperi o gamă întreagă de decorațiuni Cora, potrivite stilului minimalist. Este important să știm că nu este necesară o avere pentru a avea o casă spațioasă, ce oferă o senzație de serenitate.

Personalizarea spațiului

Dacă alegem un mobilier de calitate din oferta Jysk și cumpărăm acele obiecte decorative indispensabile dintr-un catalog Cora pdf, tot ceea ce rămâne de făcut este stilizarea spațiilor de-acasă într-o notă cât mai personală.

Un ultim pas cât se poate de esențial în obținerea unei case spațioase și plăcute, atât de locuitorii ei, cât și de vizitatori. Însă această personalizare nu este ușor de realizat, atunci când utilizăm piese de mobilier mass-market sau accesorii uzuale și simple.

Secretul nu stă în goana după piese unicat sau în folosirea fondului de economii, ci în gasirea și utilizarea strict a acelor obiecte de mobilier sau decorațiuni care se aliniază personalității fiecăruia dintre noi. Uitați de trend-uri și culori obligatorii atunci când vă renovați locuința, și alegeți mai degrabă acele modele și tipare care vă vorbesc și cu care nu v-ar deranja să vă înconjurați ani buni de acum înainte. Și nu uitați, calitatea trebuie sa primeze oricând cantității, culorile calde și din lemn să fie predominante, iar mărunțișurile să fie minime, pentru a obține din orice tip de spațiu un acasă pe gustul fiecăruia.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close