Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum revoluționează o aplicație industria turismului

Cum revoluționează o aplicație industria turismului

După doi ani de pandemie, lumea este preocupată în a-și relua activitățile, inclusiv modul de petrecere a concediului de odihnă.

cum revolutioneaza o aplicatie industria turismului
Cum revoluționează o aplicație industria turismului
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Oct 2022   •   12:45

Din cauza lockdown-ului, activitățile de socializare au avut de suferit, dar încetul cu încetul, lumea revine la normal, cu speranța că situația e pe cale de a fi depășită. Din fericire, prin intermediul digitalizării, ai oportunitatea de a petrece momente de relaxare ori pline de aventură și de a uita grijile cotidiene!

Tehnologia: aliatul tău în planificarea vacanțelor

Dacă nu ești încă hotărât cum să-ți petreci concediul de odihnă, nu-ți rămâne decât să consulți platforma Framey, aplicația de călătorie care este o noutate în domeniul turismului. Aceasta oferă utilizatorilor opțiunea de a-și stabili itinerariile de călătorii, pornind de la imaginile sugestive pe care le oferă. În felul acesta, poți să-ți planifici, din timp, locurile pe care vrei să le vizitezi, având acces la fotografiile inedite postate de către ceilalți utilizatori.

Noutatea acestei aplicații constă în faptul că îți pune la dispoziție o hartă interactivă prin care poți descoperi atracții turistice, având la bază fotografiile realizate de ceilalți pasionați de călătorii. Îți poți salva locurile preferate într-o colecție personalizată, pe care o vei accesa atunci când vrei să-ți găsești inspirația pentru viitoarea vacanță! Dacă îți dorești o vacanță luxuriantă și confortabilă, o drumeție plină de aventură și de neprevăzut, ori o călătorie în care să experimentezi rețete culinare inedite, atunci printr-o singură aplicație ai acces la toate aceste perspective noi, care îți vor hrăni curiozitatea!

Odată ce ai prins gustul călătoriilor, acestea se pot transforma într-un hobby pentru restul vieții și nu te vei plictisi niciodată să descoperi locuri fascinante și unice, pe care le-ai fi ratat dacă nu ai fi avut acces la o tehnologie care să te îndrume către următoarea mare destinație!

Nu numai că poți să-ți plănuiești călătoriile pe baza imaginilor, dar poți să și dezvălui experiențele tale și impresiile din timpul vacanței. Cum poți să descoperi mai bine locuri noi de vizitat, dacă nu prin intermediul imaginilor? De regulă, acestea sunt menite să inspire oamenii pentru a explora, în fiecare an, frumusețile acestei lumi. De fapt, aplicația creează o punte de legătură între experiențele și jurnalele noastre de călătorie și social media. De aceea, nu uita să surprinzi cele mai frumoase momente ale drumeției tale și apoi, să le faci cunoscute tuturor utilizatorilor aplicației!

Cu alte cuvinte, aplicația în sine, este o bază de date, de atracții și destinații din întreaga lume, care poate fi accesată de oricine își dorește! Mai mult decât atât, cu ajutorul ei, vei putea să-ți rezervi atât biletul pentru transport, cât și cazarea. Toată această experiență are la bază suportul vizual, deoarece planificarea drumeției se concentrează plecând de la imaginile care ți-au stimulat curiozitatea. 

Așadar, nu uita să consulți aplicația Framey atunci când îți planifici concediul ori vacanța, pentru că experiențele altora pot reprezenta un bun ghid, chiar și pentru tine!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close