Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cu ce să porți pantalonii largi

Cu ce să porți pantalonii largi

pantaloni largi pexels
Reguli de bază în asortarea pantalonilor largi | Sursă foto: Pexels.com
de Georgiana Adam    |    26 Iun 2024   •   11:48

Îi iubim pentru confortul și pentru stilul pe care ni le oferă și, în plus, pot fi purtați de către oricine, indiferent de siluetă. Pantalonii largi, căci despre ei este vorba, au revenit în tendințe, iar sezonul estival este perioada ideală pentru a-i etala în ținute care mai de care! Dacă nu ai inspirație, iată cu ce să porți pantalonii largi! 

Reguli de bază în asortarea pantalonilor largi 

Pantalonii largi sunt o piesă vestimentară clasică, dar purtarea lor poate ridica unele provocări în ceea ce privește asortarea. Unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea tocurilor potrivite. Se poate spune că pantalonii largi și tocurile înalte sunt un cuplu perfect.

Botinele, sandalele sau pantofii cu toc pot alungi piciorul, oferind o siluetă mult mai suplă și echilibrată. Poți alege un model potrivit pentru ieșirile tale din colecția de pantofi eleganți pentru dame Anna Cori

În ceea ce privește balansarea volumelor, pantalonii largi, fiind o piesă voluminoasă, trebuie purtați cu o piesă mulată în partea superioară a corpului. Un top, o bluză sau un tricou mai strâmt va crea un echilibru vizual, fără a da senzația că te pierzi printre haine.  
 
Alegerea culorilor reprezintă un alt aspect important. Pantalonii largi atrag atenția asupra lor datorită volumelor, deci este recomandat ca restul ținutei să fie neutru. Alegerea culorilor complementare sau a pieselor nude poate echilibra look-ul. 

Cu ce să porți pantalonii largi în ținute casual? 

Pantalonii largi, disponibili într-o varietate de materiale, stiluri și culori sunt ideali pentru a-i integra în ținute de ocazie. De exemplu, pantalonii din paiete pot fi asortați cu o bluză simplă din mătase sau cu un top de tip body care se mulează pe corp. Pentru un plus de stil, alege un maiou satinat, care va adăuga eleganță întregii ținute. 

Accesoriile pot face diferența în crearea unei ținute casual cu pantaloni largi. Centura, de exemplu, poate ajuta la definirea taliei și poate adăuga un plus de stil ținutei și de feminitate ținutei, mai ales dacă vorbim despre o siluetă androgină. Bijuteriile, gențile și încălțămintea pot completa look-ul, dar trebuie selectate în funcție de ocazie.  

Încălțămintea joacă, de asemenea, un rol esențial în aspectul unei ținute cu pantaloni largi. Pentru un outfit casual, poți opta pentru sneakeri simpli sau colorați, pentru sandale simple sau balerini sau chiar pentru pantofi sport-casual cu platformă, dacă preferi un look mai cool și în tendințe (ori dacă ești minionă).  

Cum să porți pantalonii largi la ocazii?   

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de a purta pantaloni largi pentru o ocazie specială este alegerea topului potrivit. Aici, balanța este esențială. Un top strâmt sau o cămașă îngustă pot fi o alegere bună, deoarece nu adaugă volum suplimentar la partea de sus a corpului. Pentru un look mai elegant, o bluză de mătase sau satin sau un corset sofisticat pot fi alegerile perfecte. 

Accesoriile pot face sau desface o ținută. Atunci când porți pantaloni largi, asigură-te că ai ales accesoriile potrivite. O curea statement în talie poate defini silueta și poate adăuga un plus de stil. Bijuteriile potrivite, o geantă chic și pantofi cu toc pot completa perfect ținuta.   

Pantalonii largi sunt extrem de versatili și pot fi purtați în diverse stiluri. De la un look boho chic cu un top cu umerii goi și sandale, până la un stil mai sport cu un tricou simplu și sneakeri, există numeroase posibilități pe care le poți explora. Important este să-ți descoperi stilul și să adaptezi acest item nu doar ocaziei, ci și preferințelor tale în materie vestimentară!    

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close