Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Crocs damă, un must-have în gardeorba oricărei femei

Crocs damă, un must-have în gardeorba oricărei femei

ncălțămintea Crocs este cunoscută pentru confortul lor deosebit, stilul unic și versatilitate.

crocs dama un must have in gardeorba oricarei femei
Crocs damă, un must-have în gardeorba oricărei femei
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2023   •   16:58

Când vine vorba de confort și stil în sezonul de primăvară-vară, dar și în celelalte sezoane, colecția Crocs damă este opțiunea perfectă pentru a-ți completa garderoba.

Încălțămintea Crocs este cunoscută pentru confortul lor deosebit, stilul unic și versatilitate. Când vine vorba de confort și stil în sezonul de primăvară-vară, dar și în celelalte sezoane, colecția Crocs damă este opțiunea perfectă pentru a-ți completa garderoba.

Faimoasele modele de saboți Crocs, disponibile în extrem de multe mărimi și modele pe SportManiac, sunt alegerea ideală pentru plajă, vacanțe, la piscină, spa, petreceri, festvaluri și pentru purtare zilnică în oraș, la shopping sau chiar și în natură. Acestea sunt confecționare din materialul revoluționar Croslite, patentat de Crocs, care oferă confort și durabilitatea într-o varietate de stiluri. Acest material este folosit la majoritatea modelelor de saboți, papuci, șlapi, sandale, balerini, cizme și pantofi Crocs.

Surprinde cu un stil unic și culoare, la fiecare pas, în confortul celor mai noi modele Crocs Damă. Extrem de populare în sezonul estival, saboții, papucii și sandalele Crocs oferă o respirabilitatea optimă piciorului, asigurând totodată o formă anatomică corectă a piciorului la fiecare pas parcurs. Materialul Croslite folosit la aceste încălțări are totodată proprietăți antibacteriene, astfel îți poți curăța și dezinfecta extrem de ușor și rapid Crocșii preferați. Acest material ușor, moale și flexibil se mulează pe forma piciorului, oferind o senzație super confortabilă și o susținere optimă. Astfel, poți să te bucuri de confortul în timpul întregii zile, fără să simți oboseala picioarelor.

Colecții noi, super feminine, pentru o vară de poveste

Brandul american Crocs surprinde an de an cu colecții noi, moderne și pline de confort și stil. Din cele mai noi colecții putem aminti colecția Crocs Crush, Crocs Mega Crush, Crocs Echo, Crocs LiteRide 360.

Colecția Crocs Crush Clog cuprinde o serie de modele de saboți, cu o platformă special, extrem de feminină. Fabricate din spumă specială Croslite, aceste modele oferă suport și un confort extrem la fiecare pas. Ca și modelele clasice, se pot personaliza cu accesorii Jibbitz, astfel le poți transforma într-unele cu un aspect și mai cool. Colecția Crocs Crush Clog vine în diferite culori vibrante și neutre, potrivite în garderoba oricărei femei. Pe lângă colecția de saboți, Crocs a lansat pe piață și o colecție nouă de cizme de ploaie, sub numele de cizme Crocs Classic Crush Rain Boot.

Alături de modelele clasice Crush, poți alege și din modelele Crocs Mega Crush. În comparație cu cele de sus, acestea au o platformă mai înaltă, mai… mega. Alege aceste modele de saboți pentru o ținută extravagantă, mai specială și extrem de cool. Acest model de Crocși este un accesoriu de nelipsit în garderoba oricărei fashioniste adevărate.

Dacă dorești să te relaxezi și să te bucuri de confort suprem și moliciune la fiecare pas, colecția LiteRide 360 este pentru tine. Inspirată din stilul de viață de zi cu zi, acest model oferă o flexibilitate și respirabilitate optimă. Pe lângă asta, oferă o aderență optimă chiar și pe suprafețele umede. Modelele LiteRide 360, disponibile într-o mare varietate de mărimi și culori, transformă orice ținută casual sau sport într-una unică, cu efect wow. 

Simte libertatea la pas în cel mai mare confort

Vara, sandalele Crocs Damă sunt alegerea perfectă pentru a-ți menține picioarele comode și răcoroase. Designul deschis al sandalelor permite aerului să circule în jurul picioarelor, ceea ce le face ideale pentru zilele fierbinți de vară. În plus, materialul Croslite este rezistent la apă, ceea ce face ca sandalele Crocs să fie potrivite pentru plajă, piscină și orice altă activitate la apă.

Personalizează-ți Crocșii după bunul plac, în funcție de dispoziția, de stilul, de vestimentația ta cu cele mai noi colecții de accesorii Jibbitz. Adaugă un strop de culoare și veselie Crocșilor preferați cu accesorii Jibbitz din categorii precum plante, animale, caractere, eroi, simboluri, bijuterii, alimente, sport, interese și multe altele.

Alege din sute de modele de papuci, șlapi, sandale, saboți, balerni, pantofi Crocs și accesorii Jibbitz, ideale pentru tot sezonul, toate disponibile pe SportManiac. În colecția Crocs Damă vei găsi o varietate de stiluri pentru a satisface gusturile și preferințele fiecărei femei.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close