Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Compania lui Sebastian Celea, creştere spectaculoasă a cifrei de afaceri

Compania lui Sebastian Celea, creştere spectaculoasă a cifrei de afaceri

Salt notabil pentru compania de brokeraj a omului de afaceri Sebastian Celea! Capital Finance Limited a înregistrat o creştere de 50% a cifrei de afaceri pe anul 2022, comparativ cu 2021, potrivit raportului financiar publicat de către român.

compania lui sebastian celea crestere spectaculoasa a cifrei de afaceri
Compania lui Sebastian Celea, creştere spectaculoasă a cifrei de afaceri
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2023   •   12:57

Datorită parteneriatului încheiat recent cu una dintre cele mai mari companii de intermedieri financiare din lume, Capital Finance Limited are toate şansele ca şi în continuare să îşi consolideze poziţia pe piaţa financiară.

Bilanţ fructuos pe 2022 şi noi planuri setate

Nici criza generată de războiul din Ucraina, nici inflaţia nu au afectat performanţele Capital Finance Limited în 2022. Compania, prin intermediul căreia Sebastian Celea s-a făcut remarcat din 2017, şi-a păstrat ritmul de dezvoltare, ba chiar a înregistrat noi reuşite remarcabile. De la 10 milioane de lire sterline cifră de afaceri înregistrată în 2021, a depăşit 15 milioane de lire sterline anul trecut.

Sunt foarte mândru de performanţa financiară şi de contribuţia pe care o aducem la dezvoltarea industriei financiare. Ne-am angajat să oferim servicii financiare de calitate şi să rămânem mereu la curent cu cele mai recente tendinţe şi tehnologii din domeniu!" , a declarat Sebastian Celea.

Până în prezent, compania, prin intermediul echipei de experţi dedicaţi, a reuşit să ofere clienţilor soluţii financiare inteligente de peste 100 de milioane de euro. Datorită succeselor bifate în mediul antreprenorial, Sebastian Celea a fost menţionat în repetate rânduri inclusiv de celebra agenţie de ştiri americană Bloomberg, iar recent a fost inclus în lista Forbes Monaco a celor mai influenţi oameni de afaceri din lume, acest lucru conferindu-i noi repere ambiţioase pentru viitor.

Sebastian Celea şi-a propulsat compania, printr-un parteneriat strategic

Capital Finance Limited este aşteptată să devină un jucător important în industria financiară mondială, noile cifre publicate confirmând poziţia sa puternică în domeniu. De altfel, la dezvoltarea numelui va contribui şi parteneriatul încheiat la început de an de român cu Rota Capital, una dintre cele mai mari companii de intermedieri financiare de pe mapamond, parte a grupului Rota International Holding. Mutarea îi aduce lui Sebastian Celea 20 de milioane de euro la capitalul social.

Am refuzat propunerea inițială a Rota Capital de a preda portofoliul de clienți. Am apreciat că o fuziune este benefică pentru ambele părți, deoarece în acest mod câștigurile ar fi semnificativ mai importante. , transmitea Sebastian Celea imediat după încheierea parteneriatului.

Dacă pentru omul de afaceri mişcarea înseamnă expunere la nivel internaţional, pentru Rota Capital reprezintă o extindere a serviciilor de brokeraj, compania având ca obiectiv principal creşterea calităţii şi a competitivităţii pe pieţele pe care este prezentă, pentru a atinge aşteptările clienţilor şi ale partenerilor.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close