Antena 3 CNN Economic Conținut plătit CeBemAzi.ro – Comandă bauturi online, sucuri, bere, vin, whisky, coniac și alte spirtoase

CeBemAzi.ro – Comandă bauturi online, sucuri, bere, vin, whisky, coniac și alte spirtoase

Vrei să comanzi băuturile tale preferate în câteva click-uri? În acest caz, ai nevoie de serviciile oferite de partenerii CeBemAzi.ro unde vei descoperi cele mai bune băuturi alcoolice sau non-alcoolice la doar câteva click-uri distanță!

New Project - 2021-07-29T095920.407
de Georgiana Adam    |    29 Iul 2021   •   09:59

Apritive sau digestive, băuturile alcoolice sunt mereu binevenite la mesele cu familia sau la ocaziile speciale. Vrei să savurezi cel mai bun vin pentru a te simți mai relaxat, de băuturi spirtoase sau de băuturi mai puternice pentru senzații sau emoții extraordinare? În acest caz, trebuie să te bucuri de serviciile oferite de site-ul CeBemAzi.ro

Pentru cele mai bune ocazii, îți pune la dispoziție cea mai mare panoplie de varietăți de whisky sau de coniacuri. 

De la băuturile cele mai clasice, până la cele mai originale

Bineînțeles că poți comanda o Coca-Cola sau băuturi spirtoase mai clasice, precum ginul, whisky-ul sau tequila. Vinul și Berea nu lipsesc nici ele din meniu. Dar, asta nu înseamnă că nu poți profita de alte băuturi mai originale precum Almdudler, cea mai nouă băutură ce trebuie neapărat să fie încercată sau Fritz-Kola, Mellow sau Fentimans,unele din cele mai apreciate sucuri. 

Poți alege o sticlă de Glen Moray, de Grant’s, de Label 5 sau de J&B atunci când vrei să îți impresionezi invitații. Iar pentru a începe așa cum trebuie o seară, foarte frumos poți alege și băuturi aperitive. Cu o vodcă sau un coniac vei putea prepara cele mai delicioase cocktail-uri. 

Livrare de bere. Alege berea ta preferată datorită livrării on-line de bere. Mărcile tale preferate precum Amstel sau Birra Morretti, Ciuc Premium sau Desperados sunt doar la un click distanță.

Livrare de spirtoase. De la gin la vodcă, îți poți procura foarte ușor băuturile spirtoase de care ai nevoie atunci când vrei să dai cele mai frumoase petreceri.

Livrare de vin. De la vinul pinot noir classic, până la cel mai bun chardonnay, serviciile de livrare on-line de băuturi îți vor aduce mărcile preferate la tine acasă. Vin roșu, alb sau rose, chiar ai de unde alege. 

De ce trebuie să alegi și tu CeBemAzi.ro

  • Poți comanda foarte ușor de pe calculator, tabletă sau smartphone.

  • Nu mai trebuie să pierzi timpul stând la telefon și poți comanda 24/7. 

  • Poți intra pe site și poți vedea imediat ce produse sunt disponibile, care sunt prețurile și băuturile care te interesează.

  • Ești la curent cu cele mai interesante promoții.

  • Livrează atât pentru HoReCa, cât și pentru persoane fizice. 

Vrei să câștigi mai mult timp și să nu pierzi timpul prin magazine? Poți să comanzi foarte simplu băuturi, fie ele răcoritoare, fie ele spirtoase, apelând la livrarea de domiciliu. 

Vei găsi cea mai variată gamă de băuturi, de la cele mai mari și cele mai importante mărci, cea mai variată gamă de băuturi de calitate, fiind cea mai practică soluție pentru toate dorințele sau poftele tale. 

Ce poate fi mai plăcut decât livrarea de băuturi preferate- alcoolice sau răcoritoare din confortul casei și canapelei tale, pentru a-ți facilita viața? Poți să faci plăcere tuturor, chiar și celor mai exigențe gusturi, celor mai speciale, celor mai ciudate… și așa mai departe.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close