Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai bune soluții software de backup și de recuperare a datelor pentru companii

Cele mai bune soluții software de backup și de recuperare a datelor pentru companii

Veeam Software a fost desemnat de Gartner ca fiind liderul în backup, în Magic Quadrant și totodată, clasat pe cea mai înaltă poziție în categoria Highest in Ability to Execute.

cele mai bune solutii software de backup si de recuperare a datelor pentru companii
Cele mai bune soluții software de backup și de recuperare a datelor pentru companii
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Feb 2023   •   18:40

Mai mult decât atât, anul 2022 a fost al treilea an consecutiv cand Veeam se clasează pe cea mai înaltă poziție în ceea ce privește capacitatea de execuție. Însă asta nu e tot, software-ul Veeam continuă să ofere companiilor cea mai avansată protecție a datelor în toate mediile: Cloud, Physical, Virtual, SaaS și Kubernetes, dar și cele mai înalte standarte în ceea ce privește nivelul de asistență.

Veeam Software – Eficiență împotriva atacurilor cibernetice

Conform studiului Ransomware Report, în urma unui atac cibernetic, plata pentru rascumpărarea datelor pierdute nu asigură recuperarea acestora, iar 94% dintre atacatori încearcă să distrugă inclusiv depozitele de backup. Astfel, aproximativ 47% din datele unei organizații sunt criptate în urma unui atac cibernetic și doar 69% dintre acestea se pot recupera.

Majoritatea companiilor au nevoie de o îmbunătățire semnificativă a protocoalelor de securitate cibernetică pentru a beneficia de protecție împotriva amenințărilor care sunt în continuă creștere.

Veeam Software permite utilizatorilor să faca backup în siguranță, din orice locație, într-un cloud hyperscale sau la un furnizor de servicii.

De ce să investești într-un software de backup și recuperare a detelor

  • Protecția modernă a datelor este esențială pentru buna funcționare a business-urilor – Pentru că simt nevoia de protecție sporită, multe companii aleg să schimbe metoda principala de protecție a datelor în anul 2023 și totdată, să investească un buget mai mare.
  • În ciuda gradului de conștientizare, ransomware-ul iese câștigător – Având în vedere atacurile cibernetice din anul 2020, 2021 si 2022 care au contribuit la întreruperea activității multor companii, recuperarea datelor a devenit o preocupare principală.
  • Ransomeware-ul reprezintă un impediment în calea evoluției digitale – Având în vedere ransomeware-ul și situația actuala a securității cibernetice, companiile sunt nevoite să investească mai mult în departamentul IT, să mărească bugetele alocate și totodadă, să se orienteze mai mult către prevenție.

Infractorii cibernetici investesc în cea mai nouă tehnologie, așa că toate companiile care își doresc să beneficieze de protecție ar trebui să investească, la rândul lor, într-un software de backup și recuperare a datelor.

Mxline – Compania care furnizează soluții pentru disponibilitatea și recuperarea datelor

Mxline IT Support vinde și implementează această soluție de Backup, o soluție eficientă pentru Disaster Recovery.

În mod cert, lipsa unui program eficient de securitate cibernetică pune în pericol continuitatea afacerii tale. Mxline îți oferă cele mai bune soluții software, astfel că este momentul perfect să investești inteligent pentru a evita o criză în domeniul securității cibernetice.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close