Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Celco - partenerul tău de încredere în construirea unei case trainice

Celco - partenerul tău de încredere în construirea unei case trainice

Izolarea locuințelor presupune întotdeauna alegerea celor mai bune materiale, care să lucreze spre a-ți oferi cele mai înalte caracteristici de confort.

celco partenerul tau de incredere in construirea unei case trainice
Celco - partenerul tău de încredere în construirea unei case trainice
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2023   •   14:42

Pe piața materialelor de izolare există mai multe opțiuni din care poți alege, însă o soluție foarte eficientă pentru izolare termică, atât în cazul locuințelor deja construite, cât și în cazul celor noi este BCA-ul. Dacă te pregătești să construiești sau să izolezi și ai nevoie de un material potrivit pentru proiectele tale, află de ce Sistemul COMPLET de zidărie și termoizolație de la Celco este soluția perfectă.

BCA Celco / pentru case cu punți termice minime

Problema izolării apare în contextul existenței a ceea ce numim punți termice la nivelul unora dintre elementele constructive ale unei clădiri. Punțile termice reprezintă zone prin care se poate efectua transferul termic spre exterior, iar explicația, pe scurt, a existenței acestora, este tocmai faptul că o clădire nu poate fi turnată sunt forma unui monolit. Din contră, ea este asamblată pas cu pas, iar mai apoi îmbrăcată cu un material izolator, în speță cu IZOMINERAL. Mai mult, BCA CELCO se zidește cu un strat de 1-3 mm grosime, astfel că punțile termice devin cu mult reduse față de alte materiale de zidărie.

Celco va pune la dispoziție o întreagă gamă de mortar pentru zidărie, adezivi pentru tencuială sau tinci pentru proiectele dumneavoastră.

De ce să alegi BCA Celco?

Blocurile de BCA sunt materiale care permit izolarea temeinică a spațiilor, însă pe lângă acest lucru mai există și alte caracteristici pe care ar trebui să le ai în vedere. Spre exemplu, blocurile de BCA Celco îți oferă o densitate redusă, de circa 300-400 kg/ metru cub, lucru care înseamnă o (izolare termică mai bună și o distribuire mai eficientă a acesteia ulterior.

Astfel, nu va mai fi nevoie de suplimentarea energiei și de creșterea consumurilor deoarece spre deosebire de materialele de construcții și amenajări tradiționale, care sunt în general reci și inerte, BCA-ul este un material, care îți va transforma spațiul într-o zonă primitoare și confortabilă.

În plus, blocurile de BCA permit obținerea unor suprafețe plane, fără imperfecțiuni, care îți vor lăsa posibilitatea de a aplica orice sistem de acoperire de la var hidratat la vopsea lavabilă sau alte materiale de finisare moderne.

BCA-ul este un material care oferă mai multe avantaje într-un singur produs, iar acesta trebuie să fie de fapt și scopul alegerii. Pentru a realiza construcții durabile și eficiente din punct de vedere termic nu este nevoie să investești sume foarte mari, ci să adopți acele soluții care îți pot oferi un echilibru la nivel de consum de resurse.

BCA-ul este un material care poate fi folosit pentru izolare, dar și pentru zidire, permițând construirea unor clădiri noi și extinderea celor vechi. Grație rezistențelor crescute, materialul este unul dintre cele mai apreciate în domeniul construcțiilor, drept pentru care el este o soluție optimă pentru realizarea oricăror planuri de construire sau amenajare interioară sau exterioară a clădirilor.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close