Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce fel de pulovere pentru bărbați sunt elegante

Ce fel de pulovere pentru bărbați sunt elegante

Sezonul rece vine cu noi modele de pulovere pentru bărbați extrem de elegante. Se poartă în continuare stilul clasic care capătă noi interpretări prin intermediul accesoriilor sau prin gama de culori pe care alegi să o integrezi într-o ținută.

Baiat pe banca
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2021   •   12:24

Puloverele rămân o piesă esențială în garderoba masculină, atât datorită faptului că sunt extrem de practice și ușor de purtat, dar și pentru că sunt itemuri versatile de care niciun bărbat care ține pasul cu moda nu se poate lipsi.

Cu cât îți vei dota garderoba cu cât mai multe modele, cu atât mai simplu îți va fi să alegi piesele care să îți compună o ținută, atunci când pleci de acasă.

Poți să îți iei chiar și același model în mai multe culori, pentru că efectul va fi diferit de fiecare dată. Iar pe lângă puloverele pe care le porți zi de zi, poți achiziționa și unul sau mai multe modele de pulovere groase.

Dacă și tu începi să îți aranjezi garderoba pentru sezonul rece, iată câteva modele de pulovere care sunt în tendințe în acest sezon. Descoperă cum le poți asorta pentru a obține un look elegant.

Descoperă modele disponibile: magazin Bolf.

Puloverul cu nasturi

Puloverul cu nasturi pare inspirat de stilul retro pe care l-au purtat în trecut și bunicii noștri. Aceste modele de pulovere sunt însă în tendințe în acest sezon și va fi o plăcere să le integrezi și în ținutele tale.

Se poartă extrem de simplu, una dintre cele mai populare și apreciate combinații fiind cea cu tricoul simplu alb, la baza gâtului. Această combinație de piele vestimentare este ideală atât pentru ținutele de birou, cât și pentru ieșirile din timpul liber.

Maleta pe gât

O altă piesă vestimentară care revine puternic în tendințe sezonul acesta este maleta pe gât. O piesă clasică, mai puțin populară în ultimul timp, își va face loc cu succes în garderoba domnilor care vor să fie mereu în pas cu moda.

Maleta pe gât însă nu se potrivește oricărei siluete masculine. Evită modele de malete prea mulate dacă nu ai un corp bine tonifiat, pentru că această piesă îți va sublinia toate imperfecțiunile. Poartă maleta la jeans sau pantaloni chinos, pentru că este o piesă vestimentară perfectă pentru un look relaxat, de zi, ideal și la birou. Maletele pot fi purtate simplu sau împreună cu un sacou ori o jachetă.

Puloverul clasic

Puloverele clasice se vor purta în acest sezon mai mult că niciodată. Fie că îți plac cele cu decolteu în V sau cele la baza gâtului cu decolteu rotund, ai grijă să îți dotezi garderoba cu cât mai multe exemplare. Vom asista la o explozie de culoare, la tonuri care deși sunt calde, inspirate din nuanțele toamnei, au multă personalitate.

Acest model de pulover poate fi practic nelipsit dintr-o ținută care se vrea atât elegantă, ofiice, dar în același timp și suficient de relaxată. Poți alege modele de pulovere în nuanțe simple, sau te poți orienta către modele cu dungi. Puloverele clasice pot fi asortate perfect atât cu sacouri casual cât și cu jachete de piele sau jeans, specifice sezonului rece

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close