Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cauți un apartament cu două camere în București? Iată de ce să alegi Complex Rezidențial Titan Sun Park 8

Cauți un apartament cu două camere în București? Iată de ce să alegi Complex Rezidențial Titan Sun Park 8

Te-ai hotărât să achiziționezi un apartament și să transformi o locuință în ,,acasă”? În cazul acesta, nu trebuie să îți faci multe griji în legătură cu amplasarea acestuia sau cu prețul.

New Project (36)
Sursa foto: www.dezvoltatorpallady.ro
de Georgiana Adam    |    08 Oct 2021   •   14:16

Avem recomandarea ideală pentru tine: un apartament în complex rezidential Titan Sun Park 8. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva motive pentru care să alegi o locuință aici!

1. Amplasare excelentă

Cu siguranță unul dintre principalele criterii cărora le acorzi și tu importanță când cauți un apartament este amplasarea acestuia. Chiar dacă vorbim despre București, trebuie să știi că există și complexe rezidențiale amplasate în zone liniștite și totodată foarte aproape de numeroase puncte de interes. Nu va trebui să depinzi de mașina personală și nici să pierzi foarte mult timp pe drum. Titan Sun Park 8 este amplasat la doar 15 minute de stația de metrou 1 decembrie 1918 și de stații de tramvai. Zona este foarte liniștită și suntem siguri că te vei bucura atât de priveliște, dar și de toate avantajele de a locui în zona Pallady.

2. Prețuri excelente

În ceea ce privește prețurile, nu trebuie să te gândești că vei plăti o adevărată avere doar pentru a cumpăra un apartament în București, într-un bloc nou. Spre exemplu, prețul unui apartament cu două camere, cu o suprafață de 50.67 mp, pornește de la 59.490 euro, cu TVA inclus. Este un apartament decomandat și compartimentat inteligent.

3. Numeroase facilități

Toate apartamentele din ansamblul Titan Sun Park 8 se predau cu finisajele montate (gresie, faianță, parchet, uși interioare, ușa exterioară, baia complet mobilată, centrală termică și calorifere). Se pot alege culorile și modelele pentru finisajele interioare. Așadar, indiferent că alegi apartamente 2 camere Pallady sau altă locuință, o vei putea personaliza după bunul plac!

Având în vedere că este un ansamblu de doar 6 etaje și 7 apartamente pentru fiecare nivel, este ideal pentru cei care își doresc liniște și discreție. Ansamblul este situat în imediata apropiere a numeroase locuri de joacă, spații verzi și centre comerciale.

4. Dezvoltator cu experiență

Foarte mult conteaza și experiența dezvoltatorului, deoarece va ști exact ce își doresc viitorii locatari. Astfel, Titan Sun Park 8 face parte din grupul Dezvoltator Pallady, care încă de la începutul activității s-a remarcat prin standarde înalte și deontologie profesională. Pentru Dezvoltator Pallady, atât cumpărătorul, cât și vânzătorul sunt parteneri egali și încheierea unui contract este benefică ambelor părți. Agenții din echipa Dezvoltator Pallady o să îți ofere cele mai bune sfaturi pentru a lua decizia ce ți se potrivește cel mai bine, astfel încât să găsești locuința pe care să o numești ,,acasă”.

5. Faci parte dintr-o comunitate în dezvoltare

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și că vei face parte dintr-o comunitate în continuă dezvoltare, formată în mare parte din tineri, astfel că vei putea lega prietenii pe viață cu vecinii tăi. Este foarte important să ai pe cine să te poți baza dacă ai vreodată nevoie de ajutor.

Dacă ți-am atras atenția și vrei să afli cât mai multe despre Titan Sun Park 8, îți recomandăm să intri pe site-ul dezvoltatorului!

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close