Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cauți o alternativă pentru leasingul operațional? Află despre beneficiile abonamentului lunar auto

Cauți o alternativă pentru leasingul operațional? Află despre beneficiile abonamentului lunar auto

Dacă îți dorești să închiriezi o mașină pe o perioadă extinsă și vrei să știi care sunt principalele avantaje, noi te vom ajuta să faci cea mai bună alegere.

cauti o alternativa pentru leasingul operational afla despre beneficiile abonamentului lunar auto
Cauți o alternativă pentru leasingul operațional? Află despre beneficiile abonamentului lunar auto
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2022   •   13:46

Află de ce abonament auto lunar este o alternativă mult mai avantajoasă pentru leasingul operațional auto.

Minilease.ro oferă Alternativa pentru Leasing Operațional

Alternativa de abonament auto pentru leasing operational auto îți conferă o serie de avantaje din toate punctele de vedere. De exemplu, nu va trebui să închei contracte pe termen lung și vei putea închiria oricând dorești un automobil, printr-un abonament auto lunar. Practic, atunci când vrei să dispui de o mașină închiriată, nu trebuie decât să plătești o rată lunară.

Nu va trebuie decât să intri pe site-ul Minilease, să optezi pentru un abonament auto personalizat și să selectezi câte luni îți este necesară mașina. Nu va trebuie să te complici cu contract sau alte limitari care se regăsesc în cazul leasingului operațional.

Beneficiile Abonamentelor Auto cu Plată Lunară prin Minilease

De ce ar trebui să apelezi la un abonament auto pentru închiriere? În funcție de firma pentru care optezi, acest proces poate fi simplificat și avantajos pe termen lung. De exemplu, Minilease este o firmă cu experiență de peste 10 ani, care facilitează închirierea, prin abonamente lunare flexibile.

Spre deosebire de închirierea prin leasing operațional, Minilease simplifică modalitățile de accesare a mașinii pe care dorești să o obții plus multe alte beneficii. În primul rând, posibilitatea de a încheia contractul nu este limitată de obligativitatea de a exista un anumit termen de închiriere. Poți selecta de la 1 lună, până la un 1 an perioada de valabilitate a abonamentului, care include și facilități precum:

  • Fără grija taxelor și impozitelor sau a cheltuielilor de mentenanță

  • Asistență 24/7 pentru orice tip de problemă

  • Asistență rutieră în cazul imobilizării autoturismului.

  • Schimbarea gratuită a mașinii.

  • Eliminarea biletelor de ordin și a avansurilor

  • Plata abonamentului doar pentru perioada în care ai utilizat mașina.

Minilease Reinventează Serviciul de Închiriere Auto

Recomandarea noastră este Minilease, întrucât pe lângă un proces mult mai ușor pentru a închiria o mașină pe termen lung, ești scutit de stres și de alte costuri suplimentare. Avantajele închirierii pe termen lung sunt și la nivelul de costuri ale serviciilor, pentru că se percep discounturi mai mari proporțional cu termenul de închiriere.

Firma s-a gândit la toate, așa că poți intra la ei pe site, să selectezi datele elementare despre împrumut, iar ei te asigură de promptitudine în livrarea mașinii. În plus, va trebui doar să plătești lunar abonamentul și vei beneficia de orice tip de mașină dorești, dintr-o flotă auto generoasă de 300 de mașini.

Apelează la Minilease pentru leasing operațional și abonamente de închiriere avantajoase!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close