Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Când ştii că ai nevoie de un apartament cu 2 camere

Când ştii că ai nevoie de un apartament cu 2 camere

Sunt printre cele mai căutate atunci când vrei să stai în chirie.

cand stii ca ai nevoie de un apartament cu 2 camere
Când ştii că ai nevoie de un apartament cu 2 camere
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2022   •   11:54

Apartamentele cu 2 camere din Bucuresti sunt dispuse peste tot in capitala, in zone mai mult sau mai putin bune, mai aproape sau mai departe de punctele tale de interes. Cand stii ca trebuie sa iei decizia mutarii intr-un apartament cu 2 camere?

Sunt printre cele mai cautate atunci cand vrei sa stai in chirie. Apartamentele cu 2 camere din Bucuresti sunt dispuse peste tot in capitala, in zone mai mult sau mai putin bune, mai aproape sau mai departe de punctele tale de interes. Cand stii ca trebuie sa iei decizia mutarii intr-un apartament cu 2 camere?

Unde au loc cele mai multe vanzari apartamente 2 camere Bucuresti

Poate ca nu vrei sa stai in chirie si vrei sa fii proprietarul unei locuinte cu 2 camere, intr-un ansamblu rezidential nou. Multe familii aflate la inceput de drum iau aceasta decizie si cauta vanzari apartamente 2 camere in zone linistite ale capitalei, cu acces rapid la serviciu si aproape de gradinite, scoli, spitale si magazine.

Cele mai multe vanzari apartamente 2 camere Bucuresti au loc in zona de nord, caci locuitorii capitalei isi doresc sa traiasca intr-o zona linistita, dar aproape de serviciu. In nordul Bucurestiului se afla cele mai ravnite cartiere ale capitalei, deoarece densitatea populatiei este relativ mica, zona este sigura, iar locuintele nou construite.

Daca ai schimbat locul de munca sau te-ai saturat sa petreci ore in trafic, dupa serviciu, cauta vanzari apartamente 2 camere Bucuresti in cartierul Primaverii, Aviatiei, Domenii sau Baneasa. Sunt printre cele mai cautate cartiere deoarece aici isi au sediul multe companii de renume international. In plus, aici se afla si institutii pestigioase de invatamant si ai garantia ca al tau copil va frecventa cursurile unei scoli bune.

Pentru ca cererea este mare in zona de nord a capitalei, preturile apartamentelor cu 2 camere sunt mai mari decat in alte cartiere ale Bucurestiului. Sa nu uitam ca aici este zona premium, unde traiesc unele dintre cele mai faimoase persoane din tara, unde parcurile si zonele verzi se gasesc din abundenta si exista numeroase optiuni de petrecere a timpului liber.

Cand sa te muti intr-o locuinta cu 2 camere

In mediul urban, putin mai mult de jumatate din gospodarii locuiesc in locuinte mici, de 1-2 camere. Anunturile cu vanzari apartamente 2 camere Bucuresti sunt mereu la mare cautare, indiferent de perioada anului si daca este sau nu profitabil sa achizitionezi o astfel de locuinta.

Un apartament cu 2 camere este ideal atat pentru adultii singuri, cat si pentru tinerele familii aflate la inceput de drum. Cele 2 camere sunt suficiente atat pentru desfasurarea activitatilor zilnice, cat si pentru dormit si depozitarea lucrurilor necesare in gospodarie.

Trebuie sa cauti anunturi de vanzari apartamente 2 camere Bucuresti cand vrei sa te muti intr-un loc mai aproape de serviciu, iar garsoniera nu iti ofera tot spatiul de care ai nevoie. Partea buna este ca apartamentul cu 2 camere are cam acelasi pret cu garsoniera, dar vine cu confort sporit si o buna compartimentare a locuintei.

Intr-un apartament cu 2 camere din capitala iti va fi usor sa amenajezi spatiul conform nevoilor tale. Poti chiar sa inchiriezi apartamentul cumparat – si vei recupera investitia intr-un timp relativ scurt. Daca vrei o oferta bogata de vanzari apartamente 2 camere Bucuresti, cei de la SudRezidential au o oferta bogata cu apartamente in sectorul 4. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close