Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Călătorești prin România? Închiriază o mașină de la FMN Rent în orașele pe care le vizitezi

Călătorești prin România? Închiriază o mașină de la FMN Rent în orașele pe care le vizitezi

Vremea asta mohorâtă ne îndeamnă să evadăm cât mai des cu putință din casă. Cât încă nu e ger oamenii pleacă weekend de weekend prin concedii pentru a vizita frumusețile României.

New Project (16)
de Georgiana Adam    |    27 Sep 2021   •   12:29

Și cine să-i condamne, căci astenia aceasta ne afectează fizic și psihic pe toți, nici nu mai suporți rutina muncă - acasă. Poate mereu ți-ai dorit să îți faci poze pe Podul Minciunilor din Sibiu, poate ai tot amânat să vizitezi capitala fiind departe de tine, poate ai vrut mereu să ajungi în Parcul Rozelor sau la Castelul Huniade din Timișoara, să admiri priveliștea de pe cetățuia din Cluj, să te plimbi în fermecătorul parc “Nicolae Romanescu” din Craiova sau să te pierzi în peisajul plin de istorie, de o frumusețe aparte, a Brașovului.

În oricare dintre aceste orașe ajungi, cei de la FMN Rent te așteaptă cu mașina pe care ți-o dorești pentru a te deplasa în voie ca să poți vizita toate atracțiile. Poți chiar să faci un traseu pornind dintr-un oraș și după ce ți-ai terminat călătoria lași mașina în alt oraș, la altă reprezentanță FMN Rent.

De ce e avantajos să închiriezi o mașină

Dacă ești turist și mașina personală nu ai putut să o iei din varii motive, o mașină închiriată este opțiunea ideală. Cu siguranță nu-ți dorești să te plimbi cu autobuzul, care oricum nu știi când vine, nu știi nici ce numere să iei ca să ajungi unde vrei, doar te complici, pierzi timp și dacă mai e și îngrămădeală ca sardinele-n conservă, îți mai pui și sănătatea în pericol. Cu taxiul iar nu e o opțiune bună, nici Bill Gates nu aruncă așa cu banii în vânt. La câte deplasări o să ai numai într-o zi, atracții, restaurante, magazine, numai cu gândul ți se subțiază portofelul.

Așa că alege să închiriezi cu 48 de ore înainte o mașină de pe fmnrent.ro pentru a-ți garanta rezervarea acesteia, stabilești cu ei locația de unde să o ridici și unde vrei să o predai. Te plimbi pe străzile acestor minunate orașe în confort deplin, cu toate condițiile la dispoziție, aer condiționat, muzică și evident, voie bună alături de cei dragi. Închirierile pe termen mai lung beneficiază chiar și de oferte, iar prețurile sunt avantajoase. Flota lor este întreținută constant, fiecare mașină este atent verificată și dezinfectată înainte de predare și ai parte de asistență 24/7 dacă întâmpini vreo problemă. De asemenea, aceștia colaborează și cu ghizi extrem de bine pregătiți, deci dacă ai avea nevoie de unul ei se ocupă și de acest aspect.

Aterizezi la aeroport? Mașina FMN Rent te așteaptă!

Cei de la FMN Rent îți oferă și servicii rent a car Otopeni sau la aeroporturile din Sibiu, Timișoara, Cluj și Craiova. Fie că vii în concediu sau te deplasezi în scop de afaceri, primești o primire ca-n filme din partea celor de la FMN Rent. Un reprezentant te va aștepta cu o pancartă cu numele tău în aeroport, iar el te va conduce la mașină. În plus, te va și ajuta cu bagajele.

FMN Rent este într-adevăr reprezentarea profesionalismului și promptitudinii, așa că bazează-te pe ei oricând vrei să te plimbi într-o mașină frumoasă. Pentru a afla mai multe detalii accesează www.fmnrent.ro.

Contact: 0742923150

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close