Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cadoul ideal pentru bebelușul tău

Cadoul ideal pentru bebelușul tău

Bebelușii sunt ființe foarte delicate, iar când vine vorba de cadouri pentru ei, mămicile sunt extrem de grijulii și caută mereu ce este mai bun pentru micuții lor.

cadoul ideal pentru bebelusul tau
Cadoul ideal pentru bebelușul tău
de Georgiana Adam    |    21 Dec 2021   •   09:40

Nu este ușor să găsești cadouri ideale pentru această categorie de vârstă (0 – 5 ani), pentru că multe lucruri, banale pentru noi, adulții, pot pune în pericol sănătatea sau chiar viața celui mic.

Dacă vrei să faci un astfel de cadou dar nu ești familiar/ă cu maternitatea, poți întreba viitoarea mămică ce anume i-ar plăcea sau i-ar trebui pentru copilul ei. Mamele preferă cadourile practice, așa că axează-te pe recomandările acestora. Partea bună este că luna decembrie este o lună ideală pentru a face cadouri și poți alege mai multe opțiuni pentru o singură persoană. Iată câteva idei care să te ajute să faci cumpărăturile mai ușor în această perioadă:

  • Pentru cadouri cu tematică de botez, alege cu încredere produsele oferite de magazinul online fabricadeaccesorii.ro, deoarece shop-ul conține tot ce trebuie pentru ceremonia de botez (și sunt câteva accesorii de trecut pe listă). Fie că faci cumpărături pentru copilul tău sau pentru copilul unei cunoștințe, vei găsi costumașe și rochițe tradiționale, plus alte accesorii precum lumânări de botez, prosoape de diferite dimensiuni, fașă de botez, mir și alte accesorii destinate tradiției. În plus, prețurile sunt și ele destul de ofertante pe site (merită să arunci o privire și să le descoperi produsele).
  • După cum spuneam, mamele au nevoie și oferă la rândul lor cadouri foarte practice, în special dacă este vorba despre un bebeluș. Chiar dacă sună banal, pamperșii sunt o alegere ideală în acest context. Alege pamperșii în funcție de vârsta exactă a celui mic, dacă vor fi prea mari sau prea mici, vor devenii inutilizabili pentru mămică și nu va avea ce să facă cu ei (decât să îi doneze cuiva care îi poate folosi pentru copilul lor). În această categorie de produse putem include și alte accesorii pentru bebeluși, cum ar fi: biberoane, suzete, cărucioare, scoică de călătorie și așa mai departe.
  • Produse de îngrijire. Chiar și bebelușii au nevoie de produse de îngrijire și exită multe uleiuri, geluri de baie, săpunuri delicate, creme de corp, toate ideale pentru rutina zilnică a celui mic. Atenție la astfel de produse, trebuie să fie aprobate de medici dermatologi acreditați, pentru că bebelușii au pielea sensibilă și tot ce intră în contact cu ea trebuie să fie blând, non – alergen, să nu conțină parfum sau alcool.
  • Hăinuțele pot reprezenta și ele cadouri ideale, dar ai grijă să nu exagerezi cu ele. Bebelușii cresc repede și garderoba lor se schimbă des și ea. Oferă o bluziță și o pereche de pantaloni și este suficient, în fond, gestul contează cu adevărat, în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Oricum, în anul următor nu se vor mai regăsi în garderoba copilului.
  • Dacă dorești să oferi în dar jucării, ai grijă să le alegi de la producători acreditați, care realizează jucării sigure pentru viața celor mici. Acestea nu trebuie să conțină părți mici și detașabile ce pot fi înghițite și să nu fie realizate din materiale ușor perisabile și tăioase, pentru că există riscul de accidentări.
  • Dacă bugetul îți permite, orientează-te către cadouri mai consistente, precum un pătuț, un cărucior sau un marsupiu cu care mămica să își poarte copilul peste tot, simplu și ușor, într-o manieră în care să îi fie comod pentru amândoi. Aceste categorii de produse pot fi folosite mai mulți ani la rând, deci reprezintă o investiție mai avantajoasă.
  • O altă categorie de produse care este foarte apreciată în rândul mămicilor, pentru copiii lor, sunt suplimentele nutritive din categoria: lapte, griș, cereale și așa mai departe. Deși sunt consumabile, la fel ca și pamperșii și alte produse din aceeași categorie, costul lor nu este unul mic și un astfel de cadou poate să facă diferența. Tot ce ține de alimentația copilului este binevenit.

Dacă bebelușul este, totuși, prea micuț, poți să te axezi pe dorințele și nevoile mamei, pentru că și ea traversează o perioadă aglomerată alături de copil. La fel și ea, are nevoie de mai multă grijă, atenție, dar și ajutor – chiar și aceste gesturi simple de ajutor pot reprezenta un cadou, pentru că uneori stresul se poate strecura fără ca măcar să îți dai seama de acest lucru. Iar acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, este cu atât mai important ce le oferim celor din jurul nostru și să ne axăm mai mult pe acest aspect.

Crăciunul este despre a dărui, iar noi putem să dăruim mai mult și să fim mai buni cu cei din jur. Și așa, putem să găsim mai ușor și cadourile potrivite pentru fiecare membru al familiei, de la cel mai mic până la cel mai mare.

Shopping-ul online reprezintă metoda ideală de a face cumpărături pentru toți, fără să pierzi timpul prin magazine, în special în luna decembrie, care este cea mai aglomerată lună dintre toate. A economisii timp este cea mai importantă activitate pe care o poți face și care îi va beneficia și pe cei din jur, nu doar pe tine.

Cadourile sunt mereu disponibile oriunde, pentru că mediul online este vast și mult mai accesibil, în special în această perioadă de pandemie, când multe restricții ne-au împiedicat să ne bucurăm de viață la capacitate maximă, dar au deschis poarta către cumpărăturile mai facile, mai ușor de efectuat și fără timp pierdut la stat cozi, prin aglomerația din trafic și magazine.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close