Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tu ce le iei cadou celor dragi, anul acesta

Tu ce le iei cadou celor dragi, anul acesta

Trăim în secolul vitezei și o mare parte din timp ni-l petrecem online. Am putea spune, dacă suntem puțin îndrăzneți, că un procent considerabil din viața noastră este dependent de ce putem vedea și transmite prin intermediul tehnologiei.

cadou craciun symone magazin online
Tu ce le iei cadou celor dragi, anul acesta
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2021   •   11:58

Informații, știri, păreri....totul se găsește pe internet. Mulți dintre noi suntem cititori fideli ai blogosferei românești.

Symone.ro, un blog care își propune să ne facă să descoperim frumosul din cotidian, a trecut, de curând, printr-un proces de rebranding. V-ați putea întreba ce înțelegem prin rebranding atunci când vine vorba de bloguri? Simona Nicolae, omul din spatele tastaturii își dorește să ne convingă să vedem partea plină a paharului. Și pentru că, în acest context actual, acest lucru ar putea reprezenta o adevărată provocare, pe lângă un nou design al blogului, Simona ne face și o supriză – a lansat o carte și a deschis porțile primului ei magazin online, în cadrul blogului.

Buticul cu Gânduri Bune – magazinul online de pe blogul Simonei își propune să smulgă câte un zâmbet de la fiecare dintre voi și de ce nu să vă vină în ajutor, in goana după cadourile de sărbători.

Ce urmează să găsiți acolo?

În primul rând noua carte a ei – Puterea prezenței tale, prin care a ales să împărtășească cu noi o mică parte din învățăturile acumulate de ea și a îmbinat mesajele pozitive dintre paginile acesteia cu mandalele. Deci, pentru pasionații de mandale, va fi o adevărată încântare.

Deși toată ideea magazinului online s-a format în jurul cărții, sunt disponibile și alte produse menite să inducă o stare de bine. Vă invităm să găsiâi acolo produsele din categoria fashion, cu mesaje pozitive și creațiile artizanele a unor mici, dar autentici, producători români.

Descoperă toate surprizele și dăruiește bucurile în jurul tău, accesând https://symone.ro/!

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close