Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Brabus Mercedes-Benz EQS | Program de rafinare pentru noul Mercedes Benz EQS

Brabus Mercedes-Benz EQS | Program de rafinare pentru noul Mercedes Benz EQS

Acesta este un Mercedes-Benz care a fost modificat de către BRABUS, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la o formă de îmbunătățire a puterii și la un cuplu de care vă va satisface toate dorințele.

brabus mercedes benz eqs program de rafinare pentru noul mercedes benz eqs
Brabus Mercedes-Benz EQS | Program de rafinare pentru noul Mercedes Benz EQS
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2022   •   10:20

Dar stați puțin, pentru că tunerul german nu s-a atins de fapt de grupul motopropulsor al modelului EQS. În schimb, acesta s-a concentrat pe eficiența aerodinamică și pe creșterea autonomiei sale complet electrice. Da, BRABUS a devenit foarte sensibil in acest domeniu.

Cu programul de individualizare BRABUS Mercedes pentru modelul EQS, aducem lumea luxului de “1 second WOW” în viitor. Aceasta este următoarea generație de modificări din domeniul auto. Există un nou modul ECU, dar, în loc să remapezi motorul (sau motorul electric în acest caz), acesta vizează suspensia pneumatică și scade înălțimea de rulare a EQS cu 15 mm în față și 20 mm în spate. 

Un design ultramodern inspirat de inovație, stil și aeroeficiență la cel mai înalt nivel. Cu un concept exterior de bazat pe elemente de carbon semnat BRABUS, jante aliaj BRABUS Monoblock Z "Platinum Edition" de 22 de inci și tehnologie de suspensie BRABUS SportXtra, acest program de ultimă generație este pregătit să impresioneze. Încărcați, mergeți mai departe si experimentați viitorul.
 
Elementele dinamice din carbon, cum ar fi spoilerul frontal remarcabil BRABUS, conferă modelului EQS o față nouă, sportivă. Buza frontală BRABUS din fibra carbon nu numai că reduce valoarea Cd, dar minimizează și ridicarea punții față cu marginile sale exterioare distinctive pentru o stabilitate maximă a condusului la viteze mari. Garniturile din carbon BRABUS pentru prizele de aer laterale din partea frontală asigură aspectul semnăturii BRABUS “1 second WOW” și direcționează curentul de aer mult mai bine către sistemul de admisie sport. Totodata curetnul de aer ajunge mult mai rapid si către radiatoare și frânele din partea din față a autoturismului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Caracterul BRABUS al modelului EQS este rotunjit în părțile laterale și în partea din spate cu ajutorul deflectoarelor de aer din fibră de carbon BRABUS instalate în fața pasajelor roților spate, a difuzorul spate BRABUS, precum și de spoilerul spate BRABUS.

În plus, aceste elemente optimizează și mai mult fluxul de aer și totodata asigură o reducere cu 40 la sută a portanței aerodinamice. În combinație cu jantele forjate BRABUS Monoblock M de 22 de inch BRABUS și cu modulul de suspensie BRABUS SportXtra, valoarea Cd a vehiculului este îmbunătățită cu 7,2 procente, perfecționată cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație din tunelul aerodinamic și a atenției tipice BRABUS pentru detalii.

Programul este finalizat cu ajutorul jantelor forjate BRABUS Monoblock Z "Platinum Edition" de 22 de inci BRABUS. Procesele de fabricație de ultimă generație și un finisaj exclusiv "Signature Black" asigură un aspect inconfundabil și o rezistență maximă. Designul ușor caracteristic asigură o stabilitate îmbunătățită, precum și o manevrabilitate optimă. Echipat cu modulul de suspensie BRABUS SportXtra, înălțimea de rulare poate fi coborâtă după dorință cu până la 15 milimetri în față și cu până la 25 de milimetri în spate, îmbunătățind dinamica de conducere prin coborârea centrului de greutate.
 
Noul program de rafinament al modelului EQS poate fi completat de un interior BRABUS Masterpiece. Detalii precum pragurile ușilor din oțel inoxidabil cu un logo BRABUS iluminat, a cărui culoare se potrivește analogic cu cea a iluminării ambientale din interior, completează aspectul luxos al autoturismului. Alte accesorii, cum ar fi pedalele BRABUS din aluminiu, opțional și din fibră de carbon, protecțiile de podea și covorașele pentru portbagaj din velur sau piele matlasată în mod elaborat completează ambianța interioară. Puterea de 245 kW și 568 Nm a motorului spate al Mercedes-Benz EQS rămâne neschimbată, permițând sedanului elegant să accelereze de la zero la 100 km/h în doar 6,2 secunde.

Coeficientul de rezistență la înaintare mult mai mic înseamnă că autonomia declarată a modelului Brabus EQS450+ a fost redusă cu șapte procente atunci când rulează între 100 și 140 km/h, extinzând autonomia declarată standard a mașinii de la 770 km până la 824 km.

Pentru mai multe informații, contacti-ne:
Project 85 Automotive
e-mail: [email protected]
Instagram: @project85ro
Facebook: Project85ro


×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close