Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Black Friday la parfumuri și cosmetice de brand în 2022! Află când începe

Black Friday la parfumuri și cosmetice de brand în 2022! Află când începe

Black Friday România, sau marea reducere anuală, va fi pe data de 25 noiembrie 2022. În țara noastră, tot mai multe companii și magazine online dețin vânzări la scară largă la această sărbătoare atât de populară.

black friday parfumuri cosmetice brand 2022
Black Friday la parfumuri și cosmetice de brand în 2022! Află când începe
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2022   •   14:40

La fel ca și în alți ani, în 2022 va avea loc un eveniment de pre-vânzare care va începe cu cel puțin două săptămâni înainte de data oficială.

Practic, fiecare magazin își va stabili un program, 2-3 săptămâni de promoții la anumite produse. În funcție de asta, clienții își pot face planuri de cumpărături de toamnă-iarnă, pentru cadouri de Crăciun și Anul Nou, pentru a face și economie de timp și bani.

Black Friday de la Notino.ro atrage, de asemenea, multă atenție în această perioadă din an. La acest magazin, reducerile încep din data de 07 noiembrie 2022 și se termină pe 27 noiembrie 2022. Vor fi trei săptămâni de reduceri la articole de TOP de la mărcile de parfumuri, cosmetice și produse de make-up.

Notino.ro a făcut vânzări mari de mai multe ori pe an, însă de Black Friday la parfumuri va impresiona. Vinerea Neagră aduce cele mai bune reduceri la parfumuri de brand, parfumuri de nișă, parfumuri de lux de la Chanel, Armani, Gucci, Dior, Yves Saint Laurent, Tom Ford, Lancôme, Paco Rabanne, etc.

Acest magazin are peste 82.000 de produse originale, ce provin de la 1.500 de branduri de renume internațional. Pentru a vă convinge de asta, verificați fiecare pagină a site-ului Notino.ro pentru detalii, astfel veți vedea și prețul mai mic la anumite produse încă de pe acum, deși mai sunt câteva zile până în noiembrie.

Notino.ro s-a pregătit pentru acest eveniment, va avea reduceri mari la parfumuri de damă și de bărbat. Unele produse au deja prețuri mici în onoarea Black Friday.

Magazinul Notino.ro oferă și alte avantaje:

  • Un site clar și ușor de navigat

  • O experiență de cumpărături plăcută

  • Parfumuri și produse de make-up originale

  • Aplicație pentru telefonul mobil

  • Voucher cadou pentru cumpărarea de parfumuri și alte produse de lux – cosmetice și machiaj

  • Posibilitatea de a încerca produsele din oferta specială Try it First cu mostre ce pot fi testate acasă

  • Sfaturi privind cele mai potrivite cadouri de Crăciun și pentru alte ocazii

  • Produse personalizate cu mesaje deosebite, gravate cu laser, pe sticluță sau pe ambalaj

  • Livrare gratuită în anumite condiții (ex. comenzi cu produse în valoare de peste 250 RON).

La acest magazin puteți achiziționa produse de brand, de lux, care au acum prețuri mai accesibile. Este destul de greu să obții un preț bun la parfumuri de lux, unice, dar iată că de Black Friday șansele de a obține reduceri la astfel de produse, există. Anul acesta, Notino.ro va avea 3 săptămâni de promoții, deci ar fi bine ca protofelul tău să fie pregătit din timp pentru ceea ce vei cumpăra înainte de data oficială Black Friday.

Folosește bine perioada de reduceri pentru a cumpăra parfumuri de TOP la un preț avantajos. În acest fel vei economisi destui bani la cadourile de Anul Nou și Crăciun. În plus, ai șansa de a cumpăra mai simplu online, din confortul casei, evitând stresul, oboseala și traficul.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close