Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pronosticuri România vs Belgia - Ponturi pariuri, rezultat posibil, cote EURO 2024

Pronosticuri România vs Belgia - Ponturi pariuri, rezultat posibil, cote EURO 2024

RomA?¢nia-EURO2024-15
21 Iun 2024   •   09:00

După o victorie istorică de 3-0 cu Ucraina, Echipa Națională a României este acum pregătită să întâlnească Belgia. Suporterii români vor să retrăiască bucuria de la meciul cu Ucraina, chiar dacă Belgia este considerată favorita grupei.

Meciul promite a fi o întâlnire interesantă în Campionatul European. Dacă ești în căutarea unui pronostic Belgia România, ai ajuns la locul potrivit! Am pregătit un rezumat cu informații cheie înaintea meciului care te vor ajuta!

Bonusuri de la casele de pariuri pentru meciul România - Belgia

Cu toții urmărim meciurile EURO la televizor sau chiar pe stadion, dar adevărații suporteri folosesc și bonusurile oferite de casele de pariuri. În acest fel, tensiunea crește la maximum și aveți șansa de a câștiga. Profitați de cele mai bune bonusuri pentru EURO 2024 de la casele de pariuri de încredere și simțiți bucuria victoriei alături de echipa preferată.

  1. 888Sport - Pariază 40 lei pe meciurile de la EURO și primești 20 de lei bonus ?
  2. NetBet - Premii de 1,5 milioane de EURO ?
  3. Betano - Pariuri gratuite la EURO 2024 ?

Predicții pentru meciul România – Belgia

Goluri spectaculoase, contraatacuri rapide și multe surprize - cu siguranță asta ne așteaptă la România - Belgia pe 22 iunie. România se pregătește pentru acest duel după ce a învins Ucraina cu 3-0 la Euro 2024 în ultima lor confruntare. Această victorie convingătoare le oferă jucătorilor români un plus de motivație, lucru ce ar putea fi decisiv în acest meci. Verifică, mai jos, câteva pronosticuri pentru meciul România - Belgia:

1. Total goluri în meci peste 2,5

Atât Belgia, cât și România au jucat primele meciuri din faza grupelor pe 17 iunie, așadar au avut același timp pentru odihnă și recuperare. Belgia a avut numeroase ocazii de a marca în meciul împotriva Slovaciei, inclusiv două goluri anulate pentru offside și henț. Acest început slab ar trebui să motiveze Belgia să se concentreze mai mult pe valorificarea ocaziilor. Ei trebuie să marcheze cu orice preț. Meciul împotriva României ar putea fi decisiv pentru Belgia la EURO 2024.

România a avut un prim meci impresionant, învingând cu încredere o echipă puternică a Ucrainei cu 3-0. Această victorie răsunătoare ar trebui să crească încrederea atât a jucătorilor români, cât și a fanilor. Întreaga Europă a fost martoră la transformarea României dintr-un outsider într-o echipă solidă și coerentă, unde fiecare jucător își cunoaște rolul. 

Pe 22 iunie, Belgia va exercita probabil o presiune activă și va crea numeroase ocazii de gol, în timp ce România va trebui să joace eficient în centru, să se apere bine, să aștepte șansele de contraatac și să profite de ele. Ambele echipe sunt capabile să-și convertească ocaziile, așadar, cu siguranță se vor da peste 2,5 goluri.

? La casele de pariuri, această opțiune are cote avantajoase care variază între 1.6 - 1.8

2. România câștigă cu un handicap de +1.25

Deși Belgia este considerată favorită pentru acest meci, România are potențialul de a produce o surpriză și de a lua puncte de la echipa belgiană plină de vedete, dar îmbătrânită. Evoluția convingătoare împotriva Ucrainei (3-0) le-a oferit românilor șansa de a avansa în runda de playoff mai devreme. Acesta ar putea fi un eveniment istoric pentru țară.

Jucătorii români trebuie să fie concentrați pe tot parcursul celor 90 de minute pentru a obține un rezultat pozitiv. În această situație, pronosticul că echipa nu va pierde la o diferență de două goluri pare foarte promițător.

? Casele de pariuri oferă cote pentru România câștigă cu un handicap de +1.25 sunt între 1.7 - 1.9

3. Ambele echipe marchează - Da

Având în vedere forța ofensivă a ambelor echipe și performanțele lor din meciurile anterioare, este probabil ca ambele echipe să găsească modalități de a marca. Belgia, cu o linie de atac puternică, ar trebui să adopte o abordare agresivă după începutul dezamăgitor împotriva Slovaciei. Ei trebuie să marcheze și să câștige pentru a evita să fie pe punctul de a fi eliminați.

România, pe de altă parte, a arătat o formă excelentă, zdrobind Ucraina cu 3-0. Încrederea acumulată ar trebui să îi ajute să folosească eficient contraatacurile împotriva unei Belgie agresive. Ambele echipe vor fi motivate și concentrate pe a înscrie, făcând această predicție foarte probabilă. Victoria răsunătoare împotriva Ucrainei a demonstrat capacitatea României de a juca la un nivel înalt și de a profita de contraatacuri rapide.

? Casele de pariuri oferă cote excelente pentru ca ambele echipe să marcheze de 1.8 - 2.0

4. Prima repriză - șansă dublă (egal sau România). România nu va pierde în prima repriză

România a demonstrat un joc încrezător în meciul împotriva Ucrainei și este probabil să continue să arate un nivel înalt de fotbal încă de la începutul meciului. Pe de altă parte, Belgia ar putea fi sub presiune din cauza necesității de a-și reveni după un start slab. 

În această situație, România ar putea folosi acest avantaj pentru a menține un rezultat de egalitate sau chiar pentru a prelua conducerea în prima repriză. Acest scenariu sugerează că România nu va pierde în primele 45 de minute.

? Casele de pariuri oferă cote între 1.6 și 1.8 pentru această opțiune

5. Scor corect: 2-2

Această predicție se bazează pe presupunerea că ambele echipe vor juca ofensiv și vor crea numeroase ocazii de gol. Belgia, având nevoie de o victorie, va fi forțată să avanseze și să își asume riscuri, ceea ce ar putea duce la goluri din ambele părți. Românii, care și-au demonstrat capacitățile ofensive împotriva Ucrainei, nu se vor retrage în apărare. 

Sub presiunea de a câștiga, Belgia va adopta o strategie ofensivă, încercând să controleze jocul și să creeze cât mai multe ocazii de gol. Această abordare agresivă va deschide spații în apărare, de care România ar putea profita pentru a înscrie.

? Casele de pariuri oferă cote pentru un rezultat de 2-2 între 16.0 - 18.0

Top 3 case de pariuri cu cele mai bune cote pentru România – Belgia

Acum că ai aflat câteva pronosticuri care te vor ajuta să-ți creezi un bilet de succes la pariuri, ar trebui să știi și unde ar fi cel mai bine să-l plasezi. Am pregătit pentru voi cele mai bune 3 case de pariuri cu cele mai bune cote pentru meciul România-Belgia, precum și bonusuri pentru toate meciurile EURO.

#1 888 Sport - Cote excepționale și bonusuri exclusive

888Sport ocupă primul loc în topul caselor de pariuri cu cele mai avantajoase cote din România. Acest operator este renumit pentru oferirea unor cote foarte competitive. Se observă faptul că, opțiunile de pariere de la acest operator sunt mult mai diverse în comparație cu alte case de pariuri. În plus, pe pagina cazinouri găsești o avancronică a meciului România - Belgia.

888Sport a fost fondată în 2008 și este cel mai renumită pentru secțiunea de jocuri de casino. Operatorul deține o licență valabilă ONJN și, în plus, dispune de foarte multe bonusuri. Există, de asemenea, și un bonus special pentru fanii EURO. Cu alte cuvinte, la fiecare bilet de 20 RON plasat, ești recompensat cu pariuri gratuite.

? Licență: L1160654W000324

? Metode de plată: VISA, Mastercard, Apple Pay, Skrill, Neteller, Transfer bancar, Trustly, Paysafecard

? Bonus de bun venit: 100% până la 500 lei

✅ Avantaje

  • Cote excepționale
  • Interfață user-friendly
  • Asistență 24/7
  • Diverse opțiuni de plată

❌ Dezavantaje

  • Bonusurile au condiții de rulaj dificile

#2 NetBet - Funcții inovatoare pentru fanii fotbalului

Cote mărite, ponturi ajutătoare și oferte speciale - acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care te așteaptă la NetBet. Acest operator este unul dintre cele mai renumite de pe piața jocurilor de noroc din România și pe bună dreptate. Nu doar că are un bonus de bun venit excelent, dar și oferta de evenimente sportive și opțiuni de pariere este pe măsură.

La Netbet ai șansa de a câștiga pariuri gratuite la EURO, dar ai și șansa de a câștiga un premiu de până la 1.000.000 EUR. Pariorii pot beneficia de pariuri live, opțiuni de cash-out și statistici detaliate.

? Licență: L1160651W000195

?Metode de plată: VISA, OKTO, Mastercard, aBon, Paysafecard, ApplePay, Revolut, Skrill, Neteller

? Bonus de bun venit: 500 lei Pariu gratuit

✅ Avantaje

  • Funcții inovatoare 
  • Design plăcut al platformei
  • Operator recunoscut mondial
  • Dispune de statistici detaliate

❌ Dezavantaje

  • Oferta nu cuprinde bonusuri fără depunere

#3 Betano - Sponsor oficial global al UEFA EURO 2024

Nu putem să nu ne gândim la Betano atunci când vine vorba de EURO. De ce? Pentru că Betano este Sponsor Oficial Global al UEFA EURO 2024. Acest lucru ne dovedește încă o dată calitatea acestui operator de pariuri sportive și de jocuri de cazino. 

În afară de fotbal, pe această platformei găsești opțiuni din diferite sporturi populare. În plus, pariorii au șansa de a-și crea pariuri personalizate și de a s bucura de unele dintre cele mai ridicate cote. Și cum nu putea lipsi, există și un bonus special pentru EURO. Așadar, dacă plasezi pariuri la EURO obții pariuri gratuite în valoare de 10 RON, dacă echipa ta câștigă.

? Licență: L1170664W000663

?Metode de plată: VISA, Mastercard, Maestro, Revolut, Betano Cash, aBon, Aircash, OKTO, Paysafecard, Skrill, Neteller, Vista Bank

? Bonus de bun venit: 500 lei la depunere

✅ Avantaje

  • Parteneriat istoric cu UEFA
  • Se implică în promovarea jocului responsabil
  • Multe opțiuni de pariere
  • Cote extrem de competitive

❌ Dezavantaje

  • Cerințe de rulaj dificile la bonusuri

Predicții și informații importante înainte de joc

După înfrângerea cu 0-1 împotriva Slovaciei la Euro 2024, la ultima sa întâlnire, Belgia va încerca să obțină o performanță mult mai bună. În cadrul întâlnirii precedente, România a avut o rată a posesiei mingii de 29% și 9 încercări de șuturi pe poartă, dintre care 5 la poartă. Pentru România, golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (29'), Răzvan Marin (53') şi Denis Drăguş (57').

Un lucru important este și că tricolorii au fost lăudați la BBC de foștii internaționali James McFadden (41 de ani) și Danny Murphy (47 de ani). De asemenea, multe site-uri de știri celebre au apreciat performanța România la meciul cu Ucraina. Așadar, și cu Belgia mă aștept ca tricolorii să facă o figură frumoasă.

Belgia și România s-au întâlnit de-a lungul anilor în diverse competiții, fie ele calificări la Campionate Mondiale sau Europene, sau meciuri amicale. Iată care au fost rezultatele dintre aceste confruntări:

14.11.2012 | România 2-1 Belgia | Arena Naţională

11.11.2011 | Belgia 2-1 România | Stadionul Maurice Dufrasne

28.04.1999 | România 1-0 Belgia | Stadionul Steaua

22.04.1998 | Belgia 1-1 România | Stade Roi Baudouin

13.10.1993 | România 2-1 Belgia | Stadionul Steaua

14.10.1992 | Belgia 1-0 România | Stade Constant Vanden Stock

Parcursul Echipei României

Edward Iordănescu, antrenorul Naționalei, este un manager cu mare experiență în fotbalul est-european. El își propune să le dea jucătorilor săi consistență și să țină tactica care a adus România în acest punct. Aceasta presupune folosirea unei formații apropiate de 4-2-3-1 cu o bază defensivă puternică – au primit doar cinci goluri în timpul calificărilor – și un contraatac puternic. 

Strategia României va fi să exploateze orice exces de angajament din partea Belgiei, folosind viteza lor pe flancuri și precizia lor la contraatacuri pentru a marca.

21.11.2023 | România 1️⃣ – 0️⃣ Elveția | Preliminarii EURO

22.03.2024 | România 1️⃣ – 1️⃣ Irlanda de Nord | Amical

03.06.2024 | Columbia 3️⃣ – 2️⃣ România | Amical

04.06.2024 | România 0️⃣ – 0️⃣  Bulgaria | Amical

07.06.2024 | România 0️⃣ – 0️⃣  Liechtenstein | Amical

17.06.2024 | România 3️⃣ – 0️⃣ Ucraina | Campionatul European

Parcursul Echipei Belgiei

Sub conducerea fostului antrenor principal de la Schalke 04 și RB Leipzig Domenico Tedesco, Belgia a avut o performanță puternică în calificări, terminând neînvinsă în Grupa F, cu doar un punct în fața Austriei.

Așteptați-vă ca Belgia să domine posesia și să-și folosească mijlocașii talentați din punct de vedere tehnic pentru a crea o mulțime de șanse de gol. Vezi mai jos care este parcursul echipei Belgiei în ultimele meciuri:

19.11.2023 | Belgia 5️⃣ – 0️⃣ Azerbaijan | Preliminarii EURO

23.03.2024 | Republic of Irlanda 0️⃣ – 0️⃣ Belgia | Amical

26.03.2024 | Anglia 2️⃣ – 2️⃣ Belgia | Amical

05.06.2024 | Belgia 2️⃣ – 0️⃣ Muntenegru | Amical

08.06.2024 | Belgia 3️⃣ – 0️⃣ Luxemburg | Amical

17.06.2024 | Belgia 0️⃣– 1️⃣ Slovacia | Campionatul European

Statistici și Starea Jucătorilor Cheie pentru România

Înfrângerea cu 0-1 în meciul de deschidere împotriva Slovaciei a fost un adevărat șoc pentru Kevin de Bruyne și colegii săi. Așadar, jucătorii români vor profita de această ocazie. Meciurile dintre Belgia și România au arătat în general disciplina tactică a Belgiei și spiritul de luptă al României.

Echipa posibilă a României pentru meciul cu Belgia:

⏩Formație: Nita - Ratiu, Burca, Dragusin, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu - Man, Dragus, Coman.

❌Absenți:  Morutan (accidentat), Manea, Tanase (neconvocat).

Statistici și Starea Jucătorilor Cheie pentru Belgia

Ofensiv, Belgia are un cvartet de foc cu Romelu Lukaku în frunte, susținut de Kevin De Bruyne, Jérémy Doku și Leandro Trossard. Noul căpitan după retragerea lui Eden Hazard, „KDB” va fi dornic să-și conducă echipa în vârf. În ciuda unui sezon întrerupt de accidentări, Cityzen rămâne unul dintre cei mai buni mijlocași din lume, capabil să decidă un meci cu viziunea acestuia. 

Cea mai mare surpriză de pe lista întocmită de selecționerul Belgiei vine din absența lui Thibaut Courtois. Portarul lui Real Madrid aproape a avut un sezon gol din cauza unei accidentări, dar a fost într-adevăr disponibil pentru acest Euro.

Echipa posibilă a Belgiei la meciul cu România:

⏩ Formație - Castagne, Faes, Debast, Bakayoko - Tielemans, Onana, De Bruyne - Trossard, de Bruyne, Openda (sau Doku) - Lukaku.

❌ Absenți: Meunier (în lot, accidentat), Courtois, Vanaken, Saelemaekers, Batshuayi (neconvocat).

Concluzie

Cu moralul ridicat după victoria convingătoare, România va intra pe teren cu încredere și determinare, încercând să pună presiune pe Belgia din primele minute. De asemenea, echipa belgiană ar putea resimți presiunea de a recupera punctele pierdute după începutul dezamăgitor împotriva Slovaciei. 

Această presiune ar putea afecta performanța lor în prima repriză, oferind României oportunități de a controla jocul și de a menține un rezultat favorabil. Belgia vs România la Euro 2024 este de așteptat să fie un meci captivant din punct de vedere tactic, care să demonstreze profunzimea strategică și spiritul competitiv al ambelor echipe.

Toate cotele sunt oferite de către companii de pariuri licențiate și sunt valabile la momentul publicării, dar pot suferi modificări. Este important să plasezi pariuri responsabile și să fii conștient de riscurile implicate în jocurile de noroc. Asigură-te că te bucuri de joc responsabil, că ții cont de conștientizarea jocurilor de noroc și, cel mai important, că îți susții echipa cu sufletul!

Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Michelle Obama, singura în măsură să îl învingă pe Trump - sondaj
x close