Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Bebe în siguranță: Cum alegi cele mai bune apărători laterale pentru pătuț

Bebe în siguranță: Cum alegi cele mai bune apărători laterale pentru pătuț

Pe o scară de la 1 la 10, cam cât de necesare ar fi niște apărători laterale pentru pătuț? În funcție de cât de dese erau contracțiile în timpul sarcinii, poți începe cu un calcul simplu în minte.

bebe in siguranta cum alegi cele mai bune aparatori laterale pentru patut
Bebe în siguranță: Cum alegi cele mai bune apărători laterale pentru pătuț
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2023   •   13:15

Însă nu ne dorim să te îngrijorăm atât de tare, ci vrem doar ca bebe să fie în continuare în siguranță până să pășească pe propriile piciorușe. În acest context, Empria.ro vine în ajutorul picilor și părinților de pici, cu sisteme de protecție de care cei dintâi au nevoie pe timpul și în spațiul destinate somnului.

Dacă micuțul tău a crescut, cel mai probabil a dezvoltat deja o pasiune pentru explorarea fiecărui colțișor al pătuțului în timpul reprizelor de joacă, iar ție nu îți este deloc străin gândul că se poate accidenta dintr-un moment în altul.

Din grijă pentru copii și bebeluși, Empria.ro pune la dispoziție o suită de apărători laterale pentru pătuț, de diverse forme, dimensiuni și culori, care sunt mai mult decât binevenite. Părinții și bunicii știu prea bine de ce. Am spune chiar că și frații sau verișorii mai mari care îi „păzesc”.

În schimb, dacă ești proaspăt părinte, până ca juniorul tău să se aleagă cu niște „semne de bună purtare”, fii tu mai precaut și cu un pas înaintea lui, pentru a preveni orice pericol. Folosește-te de recomandările Empria.ro în materie de apărători laterale pentru pătuț și în felul acesta te asiguri că ți-ai luat și o doză de liniște în avans.

Tocmai pentru că aceste mici accidente ajung să fie inevitabile, contează enorm să reducem riscul ca ele să se întâmple.

Cum alegi cele mai bune apărători laterale pentru pătuț?

La acest capitol, cei de la Empria.ro se îndreaptă, cu cele mai bune intenții, către părinții aflați în căutări și au pregătit un mic îndrumar care să îi ajute în deciziile lor pentru achiziționarea celor mai potrivite apărători laterale pentru pătuț.

Au inclus în portofoliul lor mai multe modalități de protecție și de prevenție, de la căptușeli pentru pătuț, apărători fixe pentru patul de mijloc până la roluri detașabile și portabile, numai bune pentru familiile pasionate de călătorii.

Dacă se resimte o urmă de nedumerire și ești în dubii de cum ai putea să alegi cele mai bune apărători laterale pentru pătuț, în rândurile următoare vei găsi o scurtă descriere a lor, urmată de destinația fiecăreia, în funcție de dimensiune, dar și de modalitatea de fixare.

Este esențial să menționăm că toate materialele din care sunt confecționate protecțiile nu au limită minimă de vârstă, ele pot fi folosite începând cu 0+ ani.

  • Apărători laterale tip rulou.Până să doarmă cu părinții, micuții au nevoie pentru pătuțul de bebeluș de „amortizoare” cât mai moi, cu o înălțime redusă, care să asigure o vizibilitate ridicată deopotrivă pentru părinți și copii, dar și o protecție cât mai mare. Confecționate din 100% bumbac (husele exterioare) și umplute cu puf hipoalergenic (la interior), aceste apărători laterale pentru pătuț se spală, fără probleme la mașină.Elevin în diverse modele, dimensiuni cuprinse între 120-200 cm lungime, 30 cm grosime, 10-12 cm înălțime, și cu un sistem de prindere cu arici. Pot fi folosite inclusiv pe post de suport pentru alăptarea micuțului.
  • Bumper împletit apărător pătuț. Tot din același registru fac parte bumperele împletite, o opțiune flexibilă de protecție pentru pătuțul bebelușilor, realizate dintr-un material moale și de calitate, având o compoziție de 95% fibra de poliester și 5% spandex. Disponibil în 3 dimensiuni: 250, 320 și 380 cm, bumperul împletit deservește tot pentru confort și siguranță pe timpul somnului copilului, asigurând protecție completă. Curățarea și întreținerea pot fi făcute cu ușurință, atât prin spălare manuală, cât și la mașină automată, astfel că asigurarea permanentă a unui mediu igienic pentru bebelușul tău nu este nicidecum un obstacol.
  • Apărători laterale pătuț- tip perne dreptunghiulare. Flexibile, cu două fețe și cu un sistem de tip prindere, apărătorile laterale pentru pătuț își păstrează forma (model bulinuțe 3D) și culoarea în urma spălării. Ele sunt o soluție sigură de protecție pentru copii în timpul nopții și pentru că au straturi multiple de vatelină, de grosimi și durități diferite. Înălțimea unei astfel de apărători laterale este de 33 cm, iar pachetul este format din două apărători de 120 cm, respectiv două apărători de 60 cm.
  • Căptușeală din plasă respirabilă. Dacă preferi ceva chiar și mai ușor de instalat, cu montare de tip prindere, atunci o căptușeală de protecție din plasă respirabilă este ceea ce cauți, de fapt, pentru siguranța micuțului tău. Confecționată dintr-un material hipoalergenic, este foarte prietenoasă cu pielea bebelușilor și este foarte potrivită pentru un pătuț cu rame din lemn. Dimensiunile ei sunt standard, ca pentru un pătuț normal, iar setul conține două protecții (banda lungă: 340x30 cm, iar banda scurtă: 160x30 cm), ambele cu o înălțime de 30 cm.

După ce trece perioada de bebelușeală, sunt necesare apărători sau protecții laterale, care se amplasează de o parte și de alta a patului părinților, în funcție de poziționarea lui în dormitor, fiind create tot cu scopul de a preveni accidentarea copiilor.

  • Protecție laterală sau apărătoare laterală. Ținând cont de rigiditatea și de înălțimea lor, dar și de ușurința cu care pot fi instalate, există două tipuri de siguranțe pentru copii care sunt atașate patului părinților, cu ajutorul unui suport metalic.
  • După ce trece perioada de bebelușeală, sunt necesare apărători sau protecții laterale, care se amplasează de o parte și de alta a patului părinților, în funcție de poziționarea lui în dormitor, fiind create tot cu scopul de a preveni accidentarea copiilor.
  • Protecție laterală sau apărătoare laterală. Ținând cont de rigiditatea și de înălțimea lor, dar și de ușurința cu care pot fi instalate, există două tipuri de siguranțe pentru copii care sunt atașate patului părinților, cu ajutorul unui suport metalic.

Apărătorile laterale pot fi de dimensiuni de 150 cm, respectiv 180 cm, sunt flexibile și pot fi îndoite în funcție de necesități (iau ușor forma literelor U, I, L, O). Astfel, copiii nu vor aluneca din pat și vor fi protejați cu materiale de calitate, din spumă de memorie, arcuri de torsiune și o husă de poliester.

Protecțiile laterale pliabile și portabile se montează și demontează foarte repede și îți oferă siguranță și stabilitate atât acasă, cât și în călătorii. Ele vin în dimensiuni de 100 cm (2xperne cu lungimea de 50 cm), respectiv 120 cm (2xperne cu lungimea de 60 cm). Interiorul pernelor este din spumă de memorie, iar husa de protecție, dintr-un material textil foarte bun, este detașabilă, putând fi spălată.

  • Mini bumper.Acest tip de apărători pot fi asamblate atât ca protecție orizontală, cât și verticală pentru pat, iar cu ajutorul lor poți forma un țarc. Dimensiunile lor sunt de 50 cm lungime x 20 cm înălțime sau de 60 cm lungime x 28 cm înălțime pentru cele orizontale. Cele verticale sunt utile pe măsură ce micuțul crește, ca să nu poată coborî nesupravegheat din pat sau să se rostogolească: 50 cm lungime x 56 cm înălțime sau 60 cm lungime x 56 cm înălțime. Husele mini bumperelor au fermoar, așa că pot fi spălate fără grijă la mașină.

Te numeri printre cei care încă mai pun sub semnul întrebării decizia de a achiziționa apărători laterale pentru pătuțul bebelușului? Atunci, Empria.ro poate fi cel mai bun sprijin, nu doar pentru că prin efortul lor oferă bucuria siguranței atât în rândul părinților, cât și a celor mici, dar și pentru că își propune să aducă în jurul său o comunitate bine informată. Iar în secțiunea de review-uri din shop, conform spuselor celor mai fideli dintre clienți, nivelul de siguranță și cel de satisfacție se ridică la nivelul așteptărilor și descrierii de pe site. Materialul, dimensiunile și produsele în sine au potențialul de crește nivelul de siguranță și sunt gata să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close