Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Avantajele unei centrale Viessmann

Avantajele unei centrale Viessmann

Când rețelele de termoficare ale orașelor nu funcționează la capacitatea lor maximă, ideea achiziționării unei centrale termice cu condensare sau poate chiar cu boiler incorporat devine din ce în ce mai mult o necesitate.

avantajele unei centrale viessmann
Avantajele unei centrale Viessmann
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2023   •   17:16

Centralele termice reprezintă o modalitate eficientă de furnizare a căldurii și a apei calde în spații sau locuințe. Aceste produse sunt utilizate la scară largă în locuințe, dar și în alte tipuri de construcții, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă. 

Pe piață sunt o mulțime de variante pentru cazanele și produsele de tip centrala termica. Cu siguranță ai auzit până acum de Viessmann Vitodens sau de centrale termice Viessmann. Astăzi ne-am propus să vedem împreună care sunt cele mai importante avantaje pe care le deține o centrala Viessmann.

Prin urmare, este esențial să știi care sunt avantajele unei centrale Viessmann înainte de a lua o decizie în sensul acesta pentru casa sau spațiul pe care dorești să-l încălzești. Hai să descoperim în rândurile următoare toate avantajele utile pe care trebuie să le cunoști despre aceste produse. 

Centrala termica Viessmann: raport bun calitate-pret

Cu siguranță ai auzit de Viessmann, brandul care a devenit sinonim cu fiabilitatea și performanța în domeniul centralelor termice. Fie că ești în căutarea unui sistem în condensare de ultimă generație sau a unui cazan pe lemne care sa fie atât de eficient, încât să-ți facă economii importante la factura de energie, Viessmann Vitodens 050 este alegerea perfectă. 

Dar cum reușește această companie să-și mențină poziția printre liderii pieței de termoficare? Ei bine, secretul stă în modul în care sunt fabricate centralele lor termice, respectând întotdeauna cele mai înalte standarde de calitate. Dincolo de putere și eficienta, Viessmann oferă o garantie imbatabilă gamei de produse termice. 

Centralele termice cu condensare oferă o eficienta energetică ridicată, iar din acest motiv sunt și puțin mai scumpe. Cu toate acestea, ai o garantie inegalabilă la economia pe termen lung, reducând facturile la încălzire.

Dacă alegi o centrala inox radial Viessmann Vitodens 050, poate fi echipată cu tehnologii de recuperare a căldurii și funcții de control al temperaturii, care pot optimiza consumul de combustibil și reduce pierderile de căldură. De exemplu, o centrală termică care are un sistem de evacuare, te va ajuta să economisești mai mult decât te-ai putea aștepta.

Amortizarea costurilor: investiția în instalarea unei centrale Viessmann este amortizată pe termen lung

Probabil cel mai mare avantaj în favoarea centralelor este independența energetică. Acest lucru se traduce prin faptul că achiziția centralei te desparte de dependența de un furnizor public precum rețelele de termoficare. 

Comparativ cu alte metode de încălzire de tipul sobelor sau a radiatoarelor electrice, centrala termica poate avea costuri mai avantajoase și poate fi o investiție buna pe termen lung. În special pentru spațiile mai mari, cum ar fi casele sau spațiile de birouri. 

Durabilitatea și controlul temperaturii fac din gama de centrale Viessmann o investiție pe termen lung. Prin modul în care sunt construite, gama de cazane și centrale termice Viessmann oferă un control mai eficient asupra temperaturii spațiului.

În acest fel, indiferent de condițiile exterioare, spațiul încălzit de centrale Viessmann rămâne la temperatura setată, oferind un minimum de așteptări în ceea ce privesc costurile si eficienta de incalzire. 

Pentru spațiile mari precum casele sau spațiile de birouri, dar chiar și la apartamente, confortul termic este un factor important atât în ceea ce privește caldura, cât și apa calda. Prin instalarea unei centrale, furnizarea de caldura și de apă caldă va fi una constantă, iar temperatura acestora va fi mult mai ușor de controlat.

În același timp, fiabilitatea unei centrale Viessmann este incomparabilă. Pana si modelul cu cel mai mic pret este făcut să dureze și să fie eficient. În felul acesta, perioada de utilizare a unei centrale Viessmann este una îndelungată, deci nu vor fi necesare alte acțiuni asupra modului de încălzire. Prin aceste avantaje, chiar dacă investiția inițială poate fi destul de mare, amortizarea acestor costuri se va vedea în momentul în care vor veni primele facturi. 

Durabilitate: avantajele modelelor de centrale Viessmann pe gaz 

Centralele sunt cele mai eficiente din acest punct de vedere. Ele produc o cantitate mai mică de emisii de dioxid de carbon sau alte gaze de seră. Acest aspect face ca centralele termice pe gaz să reprezinte o variantă mai convenabilă comparativ cu alte metode de încălzire.

Comparativ cu o centrală electrică, un model pe gaz poate consuma cu până la 30% mai puțin și are o durată de viață mai mare. 

Ai la dispoziție mai multe modele de centrale Viessmann din care poți alege orice produs se pliază pe nevoile locuinței tale. Printre cele mai populare modele este modelul Viessmann Vitodens 050. 

În același timp, marele avantaj al centralelor pe gaz modele vine din puterea de a acoperi suprafețe mari, fiind foarte potrivite și pentru spațiile industriale. 

Eficiența centralelor pe gaz vine și din ușurința cu care pot fi controlate cu ajutorul unui termostat, oferind astfel un control mult mai bun asupra temperaturii și ducând astfel la eficientizarea costurilor. 

Tot pe partea de costuri, balanța se înclină înspre centralele pe gaz unde prețul pe kw/h este mai mic comparativ cu prețul electricității. 

Aplicabilitatea: centralele Viessmann pot fi instalate oriunde

Pe lângă case și apartamente, căldura și apa caldă furnizate de centrale reprezintă o opțiune foarte bună și pentru spațiile comerciale sau industriale de diferite dimensiuni, în funcție de dorințele și nevoile utilizatorilor. 

Așadar, într-un mediu în care confortul termic și eficiența energetică sunt tot mai importante și tot mai greu de obținut, e important ca alegerea metodei de încălzire să fie una făcută în cunoștință de cauză consultând și diferitele modele de centrale Viessmann cu sau fără condensație.

Cauti centrale Viessmann? Cumpără de la Viessmannstore.ro!

Viessmann este recunoscut pentru sistemele în condensare de ultima generație, care îți vor reduce semnificativ costurile la factura de energie. Așadar, daca vrei să ai certitudinea că investiția ta va fi una pe termen lung, nu trebuie decât sa alegi centrale Viessmann pe Viessmannstore.ro! Ai parte de livrare rapidă la orice produs alegi și fii convins că vei avea parte de un pachet echitabil pret/calitate pentru orice tip de centrala termica sau cazan.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close