Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ai de făcut un transport mobilă? Argumentul suprem pentru a apela la o firmă

Ai de făcut un transport mobilă? Argumentul suprem pentru a apela la o firmă

Trebuie să duci mobila în altă parte și te gândești cum să rezolvi asta: prin propriile forțe sau apelând la o firmă de transport mobilă? Răspunsul este evident și se bazează pe un argument puternic.

ai de facut un transport mobila argumentul suprem pentru a apela la o firma
Ai de făcut un transport mobilă? Argumentul suprem pentru a apela la o firmă
de Georgiana Adam    |    23 Aug 2023   •   14:52

Este un argument simplu și puternic

Obișnuiești să comanzi mâncare din aplicațiile de pe smartphone? Ți-ai instalat vreo aplicație de ride sharing? Ai comandat vreodată haine, accesorii sau vreun produs electrocasnic dintr-un magazin online? Cel mai probabil că da. Ai urmărit, așadar, să beneficiezi de livrarea bunurilor de care ai avut nevoie, bazându-te pe faptul că bunurile comandate vor sosi nedeteriorate (iar dacă prezentau deteriorări, ai putut face retur). Ai urmărit și să nu te mai deplasezi până la magazinul fizic și să economisești astfel energie și timp.

Acesta este argumentul pentru care să apelezi la serviciul de transport mobilă, prestat de o firmă specializată: să se întâmple totul repede, în siguranță și fără să mai depui tu efort. Corect?

Serviciu cu un bun raport calitate-preț

Orice transport mobilier costă, însă costul solicitat de firma la care apelezi cântărește mai puțin decât suma avantajelor de care poți avea parte. De regulă, cele mai solicitate firme pentru a transporta piese de mobilier sunt cele care pot asigura un raport bun calitate-preț privind serviciul prestat. Adică cei ce fac o treabă excelentă contra unui cost decent, suportabil, avantajos pentru bugetul clientului. Este ceea ce îți dorești și tu.

În plus, nu doar mobila în sine va fi protejată pe transport. Covoarele din incinta din care se pleacă, pereții din ambele incinte (cea părăsită și cea de destinație), precum și podelele și ușile se pot zgâria sau deteriora în alt mod dacă tragi de mobila grea cu picioare, colțuri, muchii și cauți să iasă pe ușa pe care parcă a intrat mai ușor atunci când a fost adusă.

Există cerere pentru transport mobilă

S-a dezvoltat un întreg sector de activitate special pentru ca astfel de evenimente să nu se mai producă. Cărăușii trimiși la lucrare știu ce au de făcut (având experiența zecilor, sutelor de lucrări anterioare de transport mobilă), au condiție fizică bună pentru cărat de corpurile de mobilier și pentru a le ține sub control și, în plus, au materialele de lucru necesare (chingi pentru cărat și materiale de protecție precum folii, cartoane și pături speciale).

Autospeciala de transport a unei firme de transport mobilă București, spre exemplu, nu este o simplă dubă și nici una singură; SprintMove Relocation are întreagă flotă auto, ce cuprinde autoutilitare de dimensiuni volumice diferite, așa că va aduce pentru transportul mobilei tale mașina în care bunurile pot fi așezate în mod corespunzător, pentru o deplasare fără probleme.

SprintMove și totul se rezolvă rapid

Întoarce-te acum la dorința ta ca totul să se producă rapid, fără evenimente și fără efort din partea ta. Când este vorba de mobilă (ba cu oglinzi, ba masivă, ba din foarte multe elemente, ba fragilă) - și implicit de alte bunuri adiacente, care se regăsesc pe sau în piesele de mobilier, este firesc să procedezi precum cu mâncarea, hainele sau electrocasnicele și să plătești pentru transportul mobilei.

Nu va fi nevoie să plătești mult, întrucât vei primi o ofertă personalizată pe care specialistul în logistică o compune analizând detaliile pe care i le împărtășești. Este chiar mai bine decât atunci când negociezi cu vreun curier desfacerea coletului și ora de livrare! Te-ai decis acum?

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close