Antena 3 CNN Conținut plătit Afla cum poți efectua o reîncărcare cartelă Vodafone în siguranță

Afla cum poți efectua o reîncărcare cartelă Vodafone în siguranță

Statisticile recente arata ca in Romania sunt peste 20 de milioane de utilizatori activi de telefonie mobila. Dintre acestia, mai putin de jumatate sunt folositori de cartele preplatite, restul fiind cu abonament. 

o_1e1k2c8k92qps8ha4osmh16tqb.jpg
21 Feb 2020   •   16:28

Desi ponderea de utilizatori prepaid este in usoara scadere in ultimii ani, aceasta ramane o varianta accesibila si in continuare apreciata in Romania si nu numai. 

In restul lumii, marele avantaj de a avea o cartela preplatita il constituie securitatea datelor personale, nefiind nevoie sa le furnizezi cand folosesti telefonia mobila in acest mod. De aceea, astfel de cartele sunt foarte populare in tari precum SUA sau Israel, dar si in Uniunea Europeana.

Tendinta spre reincarcari online

Avand atat de multi utilizatori de cartele prepaid in Romania, dintre care o buna parte folosesc serviciile Vodafone, este lesne de inteles ca si metodele de reincarcare a creditului au avansat odata cu anii pentru a facilita un acces cat mai simplu al utilizatorului la comunicare. 

Conform tendintelor din ultima vreme, aceasta procedura de reincarcare si-a facut trecerea in online, devenind metoda preferata a multora pentru a-si adauga credit pe telefonul mobil. 

O metoda sigura de reincarcare cartela Vodafone

Atunci cand vrei sa efectuezi o reincarcare cartela Vodafone, poti gasi multe site-uri, insa doar unele dintre ele sunt de incredere. De aceea, este recomandat sa folosesti un site ca Incarca.ro, care activeaza pe piata reincarcarilor electronice inca din anul 2013, ramanand in continuare o metoda sigura si fara riscuri de niciun fel. 

Pentru siguranta datelor personale, cum ar fi detaliile cardului bancar cu care se efectueaza plata, la o reincarcare cartela Vodafone pe Incarca.ro, toate datele furnizate de tine sunt criptate si stocate pe medii electronice securizate, fiind folosite exclusiv in scopul confirmarii platii sau pentru eventuale informatii despre plata necesare ulterior.

Reincarca rapid in doar doi pasi

Cand accesezi site-ul Incarca.ro, poti vedea inca de pe prima pagina formularul unde poti deja incepe procedura de reincarcare cartela Vodafone. Va trebui sa alegi operatorul de telefonie, pachetul de reincarcare, suma cu care doresti sa reincarci si sa notezi numarul de telefon pe care doresti sa adaugi creditul, impreuna cu o adresa de e-mail. 

Dupa aceasta, ai ajuns deja la ultimul pas, si anume completarea datelor de plata, cu care vei incheia intreaga procedura si vei astepta in cel mai scurt timp mesajul de confirmare pe telefon.

Bonusuri la fiecare reincarcare

Efectuand o reincarcare cartela Vodafone pe Incarca.ro, ai parte si de bonusuri, in functie de serviciul prepay pe care il folosesti, dupa cum urmeaza:

- Prepaid Silver – 500 Mb date mobile (2 x 250 Mb) si 100 minute/SMS-uri nationale (2 x 50);

- Prepaid Gold – 1000 Mb (2 x 500 Mb) si 200 minute/SMS-uri nationale (2 x 100);

- Prepaid Platinum – 1500 Mb (2 x 750 Mb) si 400 minute/SMS-uri nationale (2 x 200);

- Prepaid Titanium – 2000 Mb (2 x 1000 Mb) si 600 minute/SMS-uri nationale (2 x 300). 

Prin urmare, daca esti in cautarea unui site pentru a efectua o reincarcare cartela Vodafone, intra pe Incarca.ro si vei putea sa iti adaugi credit pe telefonul mobil in doar cateva clipe. 

Metoda oferita de acest site este cea mai sigura si eficienta pe care o poti gasi in mediul online din Romania, iar toata procedura nu iti va lua mai mult de cateva minute.

×
Citește mai multe din Conținut plătit
» Vezi toate știrile din Conținut plătit
Cele mai noi știri
Parteneri
x close