Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vrei ca afacerea ta să prospere? Alege un centru de business modern, cu o locație ideală: H Private Arghezi

Vrei ca afacerea ta să prospere? Alege un centru de business modern, cu o locație ideală: H Private Arghezi

Cauți opțiuni avantajoase pentru birouri de închiriat? Alege un centru de business modern, care oferă facilități premium, la standarde înalte de calitate și siguranță.

afacere prospere business modern locatie ideala h private arghezi
Vrei ca afacerea ta să prospere? Alege un centru de business modern, cu o locație ideală: H Private Arghezi
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2023   •   12:38

Acum te poți bucura de unele dintre cele mai atractive spații de birouri de închiriat București, într-o clădire modernă, aflată chiar în inima orașului.

H Private oferă companiilor și antreprenorilor deopotrivă, un centru de afaceri all-inclusive, care mizează pe funcționalitate, siguranță și confort. Poți beneficia aici de spații de birouri private, cu diferite compartimentări și suprafețe, săli de conferință complet echipate, dar și de acces la zone de relaxare confortabile. În plus, îți poți stabili sediul social la adresa Centrului sau poți accesa serviciul de închiriere birou virtual, în măsura în care nu ai încă nevoie de o locație fizică.

Toate spațiile noastre de birouri dispun de facilități premium și dotări moderne, răspunzând nevoilor unui mediu de afaceri dinamic și în continuă schimbare.

Închiriază acum spații de birouri gândite special pentru tine și afacerea ta!

Unul dintre cele mai apreciate concepte la nivel internațional, dedicate profesioniștilor din mediul de afaceri, conceptul de Business Center s-a dezvoltat constant și a ajuns, în ultimii ani, la noi dimensiuni și în România. Astfel, pentru toți cei care au nevoie de un birou de închiriat sau sunt interesați de închirierea unei săli de conferință ori de o locație profi care să le găzduiască sediu social al firmei, noi am creat H Private - un centru de business modern, care propune soluții avantajoase, menite sa răspundă nevoilor afacerii tale și poziționare privilegiată, chiar la KM 0 al Bucureștiului, într-o locație foarte accesibilă, aproape de numeroase instituții financiare și publice. 

H Private Arghezi, cel mai nou centru de afaceri modern din centrul Bucureștiului, îți oferă spații de lucru cu dimensiuni variate și săli de conferință ușor adaptabile pentru numeroase tipuri de evenimente de tip B2B sau B2C. 

Consultă mai jos oferta noastră:

  • Birouri private moderne, complet mobilate

  • Săli de conferințe dotate cu tehnologie de ultimă generație 

  • Găzduire sediu social

  • Birou virtual

  • Community manager dedicat

  • Business lounge și spații de relaxare

  • Chicinetă mobilată și utilată

Beneficiezi de birouri de închiriat cu disponibilitate imediată, o atmosferă relaxată, privată, spații complet mobilate, cu acces și securitate 24/7. Poți alege un spațiu de birouri de dimensiuni mai reduse sau te poți bucura chiar de un etaj întreg, în funcție de disponibilitate. Indiferent de necesități, la H Private găsești mereu servicii premium și cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Alege spații de birouri atractive și variate, care răspund necesităților afacerii tale!

Bucură-te de avantajele unui centru de afaceri all-inclusive, cu spații moderne de birouri și săli de conferințe complet echipate.

Printre dotările și serviciile oferite, chiriașii vor regăsi și:

  • Internet rapid, Wi-Fi și suport IT 

  • Ecran LCD interactiv

  • Serviciu de business concierge

  • Mobilier ergonomic

  • Cafea, ceai și apă 

  • Acces 24/7 la spațiul închiriat 

Sălile de conferințe sunt un produs de sine stătător, care poate fi accesat de publicul larg pe bază de rezervare, indiferent ca sunteți, sau nu, chiriaș activ al H Private. Locația pune la dispoziție săli de meeting cu o capacitate maximă de până la 40 de persoane. 

Iar dacă decizi stabilirea sediului social în cadrul centrului de afaceri, personalul nostru va asigura primirea și redirecționarea corespondenței. Și nu în ultimul rând, tu și colegii tăi vă puteți bucura de un mediu de lucru modern și elegant, ce contribuie la crearea atmosferei ideale pentru succesul afacerii tale. 

Profită de soluțiile avantajoase oferite de H Private și începe să clădești, chiar de azi, imaginea și reputația afacerii tale!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close