Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 moduri cool în care poți integra sneakerșii în ținutele de zi cu zi

5 moduri cool în care poți integra sneakerșii în ținutele de zi cu zi

La un moment dat, sneakerșii erau purtați doar în contexte casual sau alături de ținute sportive. În prezent, ei au reușit să pătrundă chiar și pe marile podiumuri, purtați cu rochii extravagante sau costume haute couture.

Girl skate park
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Adam    |    11 Aug 2021   •   16:56

Ce au în comun absolut toate perechile de sneakerși? Sunt extrem de comode și de versatile. Îți poți petrece întreaga zi în astfel de încălțări, ceea ce le face perfecte pentru purtare repetată, fie că mergi la birou, în parc, te plimbi prin oraș sau chiar participi la un eveniment cu cod vestimentar smart casual.

Așadar, dacă adori sneakerșii, vrei să îți cumperi mai multe perechi și să le integrezi în outfiturile tale de zi cu zi, iată câteva idei practice și combinații în care pantofii sport funcționează de minune!

1. Ținută cu sneakerși la birou

Dacă mergi zilnic la birou și vrei să păstrezi un look office, profesional, dar căruia să îi aduci un plus de originalitate, optează pentru o ținută cu sneakerși.

Poți purta o pereche de sneakerși albi sau colorați, alături de o pereche de pantaloni office trei sferturi, într-o nuanță de gri, un tricou simplu și alb și un sacou cambrat.

De asemenea, poți integra sneakerșii în ținuta office și alături de o fustă dreaptă, o cămașă casual și o pereche de cercei cool.

2. Ținută cu rochie feminină și sneakerși albi

Uneori, sneakerșii sunt asociați cu un stil mai degrabă masculin. Cu toate acestea, o mulțime de femei poartă pantofi sport, chiar și în cele mai delicate și feminine ținute.

Dacă și tu adori stilul feminin, combină rochiile preferate cu produse Adidas pentru femei, precum modele Adidas Originals, care se potrivesc perfect cu o rochie lejeră și colorată, o rochie mulată, o rochie neagră, scurtă sau lungă. Nu există nicio regulă, iar dacă ar exista, ai putea să o încalci fără griji!

3. Ținută cu denim, sneakerși și șosete colorate

Un trend apărut recent implică purtarea sneakerșilor cu perechi de ciorapi amuzanți și îndrăzneți. Fie că este vorba de șosete în nuanțe vii, șosete cu imprimeuri cool sau șosete cu sclipici sau inscripții interesante, fii curajoasă și ieși din tipare!

Acest gen de ținută se potrivește de minune cu denimul. Poartă jeanși capri sau jeanși cu marginile suflecate, un T-shirt sau un top cu volane și, eventual, o jachetă din denim. Completează ținuta cu o pereche de creole aurii sau argintii.

4. Ținută cu sneakerși, jeans și palton

Sneakerșii nu pot fi purtați doar vara, alături de rochii sau fuste, ci și primăvara sau toamna, când îi poți integra perfect în ținute cu pantaloni și trench.

Fie că îți place să porți jeanși sau pantaloni din alte materiale, topuri feminine, minimaliste sau cu detalii, un trench și o pereche de sneakerși cool completează look-ul și te ajută să ai apariții corecte, originale și

5 Ținuta cu pantaloni scurți, crop top și sneakers

Dacă ai nevoie de o ținută cool pentru vară, aceasta este cea mai simplă soluție. Poartă o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă, negri sau bleu, adaugă un crop top în nuanța ta preferată, o borsetă colorată și o pereche de sneakerși albi. Nu uita de ochelarii de soare!

Pe lângă haine și sneakerși, nu omite să accesorizezi ținutele tale cu elemente pline de personalitate, care să te reprezinte în totalitate. Încearcă pălării, genți interesante, bijuterii statement sau delicate. Chiar dacă sneakerșii sunt, prin definiție, încălțări sport/casual, ei pot primi un upgrade cu ajutorul celorlalte elemente ale outfitului.

Acestea fiind spuse, dacă îți doreai să porți mai des sneakerși și nu știai în ce contexte îi poți integra, mai sus ai câteva idei perfecte pentru viața de zi cu zi!

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close