Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 stațiuni din Bulgaria unde poți petrece un sejur de neuitat, cu autocarul

3 stațiuni din Bulgaria unde poți petrece un sejur de neuitat, cu autocarul

Se apropie vara și nu știi unde să petreci concediul? În cazul acesta, avem câteva recomandări care sigur îți vor fi pe plac.

3 statiuni din bulgaria unde poti petrece un sejur de neuitat cu autocarul
3 stațiuni din Bulgaria unde poți petrece un sejur de neuitat, cu autocarul
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2023   •   15:32

Ce spui de litoralul bulgăresc? Dacă nu ai petrecut până acum o vacanță aici, suntem siguri că îți va plăcea. Îți recomandăm în continuare câteva sejururi Bulgaria 2023 de la Hello Holidays.

Nisipurile de Aur 

Această stațiune este de departe cea mai populară din Bulgaria, de unde și renumele de Perla litoralului bulgăresc. Denumirea stațiunii a fost dată de plajele sale spectaculoase, cu nisip foarte fin. De numele stațiunii este legată și o legendă. Se spune că în urmă cu sute de ani, câțiva pirați au îngropat o comoară pe faleza de unde se află stațiunea, iar natura a transformat aurul din comoară în nisip fin și cu o culoare superbă. Un lucru interesant de menționat este faptul că stațiunea se regăsește pe teritoriul Parcului Național Nisipurile de Aur.

Recomandarea pentru această stațiune este un Sejur Bulgaria - Nisipurile de Aur, la Prestige Hotel & Aquapark, de 5 nopți, cu autocarul. Pachetul turistic este unul foarte tentant, având în vedere că include 5 nopți de cazare în regim all inclusive la hotel de 4 stele, transport cu autocarul și asistență turistică.

Elenite 

Dacă ești în căutarea unei stațiuni mai liniștite, cu un aer ușor boem, atunci Elenite este alegerea ideală. Este situată între Burgas și Varna, la doar 10 km nord de o altă stațiune foarte populară, Sunny Beach. Elenite este de fapt un sat de vacanță, cu o plajă foarte mare și numeroase pajiști verzi. Poate fi stațiunea perfectă pentru o vacanță în stil eco-modern. La început, în stațiune erau construite doar vile cu studiouri, însă acum se regăsesc și hoteluri luxoase. Aici vei putea petrece o vacanță liniștită, de unde te vei întoarce cu bateriile încărcate.

Îți recomandăm un Sejur Bulgaria - Elenite, la Royal Bay Elenite, de 7 nopți, cu autocarul. În acest pachet turistic sunt incluse 7 nopți de cazare în regim all inclusive la hotel de 4 stele, asistență turistică și transport cu autocarul.

Sunny Beach

Nu puteam să nu îți recomandăm și una dintre cele mai populare stațiuni din Bulgaria. Sunny Beach este stațiunea preferată de către turiștii de orice vârsta, având dîn vedere că poți să petreci sejurul așa cum îți dorești. Sunny Beach oferă locuri unde poți avea parte de o vacanță liniștită, locuri în care te poți distra la maximum, locuri speciale pentru familiile care au copii, astfel încât și cei mici să se distreze, dar și părinții să se poată relaxa. Chiar și cei care doresc o vacanță romantică pot alege Sunny Beach.

Dacă vrei să alegi această stațiune, îți recomandăm un Sejur Bulgaria - Sunny Beach, la Balaton Hotel, de 7 nopți, cu autocarul. Pachetul turistic include 7 nopți de cazare, mese în regim all inclusive și asistență turistică.

Așadar, dacă îți dorești să petreci o vacanță de neuitat vara aceasta, alege cu încredere litoralul bulgăresc.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close