Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele 3 reguli pentru o viață liniștită. Plus: câte un pahar de apă la dozator!

Cele 3 reguli pentru o viață liniștită. Plus: câte un pahar de apă la dozator!

Se spune că ajungi să cunoști cu adevărat valoarea unui om sau a unui obiect abia atunci când îl pierzi, întrucât nu ai reușit să îl apreciezi cât timp l-ai avut. Pe de altă parte, este reală și expresia conform căreia tot răul este spre bine.

New Project (5)
Cele 3 reguli pentru o viață liniștită. Plus: câte un pahar de apă la dozator!
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2023   •   15:40

Cu alte cuvinte, din fiecare întâmplare mai puțin fericită din viața ta poți învăța, iar acest lucru te va ajuta să evoluezi și să devii o versiune mai bună a ta. Iar, dacă la fiecare astfel de lecție, adaugi și un pahar de apă la dozator, atunci cu siguranță vei fi nu doar mai hidratat, ci și mai sănătos! Tocmai de aceea, în continuare, îți prezentăm trei reguli pentru un trai liniștit și armonios, din toate punctele de vedere:

1. Niciodată nu răspunde atunci când ești nervos. În primul rând, trebuie să înțelegi că, atunci când corpul tău este supus unei stări de presiune și nervozitate, mintea ta este mult mai dezorientată, fiind predispusă greșelilor. Fie pentru că te afli în stare de șoc, fie pentru că ești foarte supărat și vrei să te "răzbuni" pe cei care ți-au făcut rău, ai tendința de a spune lucruri pe care ulterior le vei regreta. Tocmai de aceea, ia-ți un răgaz, bea o gură de apa dozator și calmează-te, lăsând puțin timp să treacă. Îți garantăm că vei vedea situația cu alți ochi, după câteva ore sau zile;

2. Niciodată nu lua o decizie atunci când ești trist. Pe de altă parte, atunci când ești posomorât, tinzi să iei hotărâri eronate pentru că te desconsideri și nu reușești să te judeci în mod obiectiv, la adevărata valoare. Mai ales dacă ești genul de persoană care vede viața exclusiv în nuanțe de alb și negru, o stare sufletească apăsătoare nu te va ajuta în niciun caz să alegi drumul cel bun. În schimb, umple-ți o cană cu apă de la dozator, oferă-ți un binemeritat moment de respiro și vei vedea că lucrurile vor începe să se așeze parcă de la sine. Până la urmă, dacă timpul vindecă totul, îți poți permite și tu să "suspenzi" o decizie până când moralul tău va fi mai bun;

3. Niciodată nu face o promisiune atunci când ești fericit. Recunoaștem: din proprie experiență, acest ultim aspect este cel mai greu de îndeplinit, deoarece, atunci când ești cuprins de o stare de exaltare, poți promite chestiuni de care este dificil să te ții ulterior. După cum știi, este mai rău să îți iei o obligație pe care să nu o respecți apoi, decât să nu spui nimic și să lași să mai treacă din acea senzație de entuziasm. Un pahar de apă de la dozator te va ajuta și în această privință, pentru că îți va oferi șansa de a lua o pauză și de a gândi în perspectivă, pe termen mediu și lung.

Cât despre întrebarea "Care este cea mai bună apă la dozator?", răspunsul nu poate fi decât unul singur: cea de la H2On, băută în toată țara, apreciată inclusiv la nivel internațional (Superior Taste Award, acordat de către International Taste Institute din Bruxelles, în 2019, 2020, 2021 și 2022) și recomandată de vedete precum Teo Trandafir, Andreea Marin, Flick sau Cătălin Moroșanu!

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close