Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 idei de cerere în căsătorie pe care le poți pune în aplicare până la sfârșitul anului

3 idei de cerere în căsătorie pe care le poți pune în aplicare până la sfârșitul anului

Toamna este un moment de nostalgie, sentiment inspirat de trecerea verii și schimbarea anotimpului, fiind totodată și un anotimp romantic, ceea ce îl poate face potrivit pentru o cerere în căsătorie romantică și specială.

3 idei de cerere in casatorie pe care le poti pune in aplicare pana la sfarsitul anului
3 idei de cerere în căsătorie pe care le poți pune în aplicare pană la sfârșitul anului
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2022   •   09:48

Zilele răcoroase și culorile diverse pe care le „îmbracă” natura pot contribui la crearea unui cadru perfect pentru un astfel de moment deosebit.

Cei care au nevoie de mai mult timp pentru planificarea cererii în căsătorie, pentru a fi siguri că totul va ieși așa cum își doresc, nu ar trebui să își facă griji dacă iarna va începe să își facă apariția. O cerere în căsătorie iarna, cu albul imaculat al zăpezii, va fi una de poveste și memorabilă, care va deveni o amintire foarte specială.

În continuare vor fi prezentate câteva exemple de cum pot arăta cererile în căsătorie din acest sezon rece, pentru cuplurile care doresc să încheie anul în calitate de logodnici:

Cerere în căsătorie în mijlocul naturii

Schimbările prin care trece natura odată cu venirea toamnei influențează mult și starea de spirit a oamenilor, care devin mai nostalgici și își doresc să se bucure de ultimele zile frumoase, în aer liber. Astfel ca o plimbare pe aleile dintr-un parc sau chiar la poalele unei păduri, unde frunzele cad la cea mai mică adiere de vânt poate fi cadrul potrivit pentru o cerere în căsătorie.

Citește și: Inele de logodnă cu diamante sau inele cu zirconiu? Tu ce alegi?

O seară petrecută la gura șemineului

Indiferent că este vorba despre o zi ploioasă și rece de toamnă sau una friguroasă de iarnă, timpul petrecut în fața unui șemineu este unul plăcut și relaxant. Acesta poate fi folosit pentru a vorbi despre relația de cuplu și planurile de viitor, pentru ca apoi să fie oferit inelul de logodnă.

Alegerea inelului potrivit se face în funcție de preferințele destinatarei, însă pentru un moment intim, cum sunt cele prezentate anterior, pot fi alese inele de logodnă cu diamante clasice, solitaire. Acestea sunt cel mai reprezentativ simbol al dragostei nemărginite și promisiunea unui viitor împreună.

Cererea în căsătorie la petrecerea de Crăciun sau Revelion

Cei care preferă evenimentele de mai mare anvergură pot alege ca cererea în căsătorie să aibă loc în timpul unei petreceri, cum ar fi petrecerea de Crăciun, unde toată familia este prezentă, sau cea de Revelion, alături de prietenii dragi.

Indiferent de momentul ales sau de modul în care să se desfășoare cererea, aceasta va fi eveniment special pentru orice cuplu.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close