Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 greșeli pe care le comit mulți jucători români la păcănele și cum poți să le eviți

3 greșeli pe care le comit mulți jucători români la păcănele și cum poți să le eviți

La orice joc Se pot produce greșeli forțate sau neforțate. Nu fac excepție nici jocurile de păcănele, care sunt foarte îndrăgite de români. Unii dintre clienții cazinourilor online accesează exclusiv secțiunea dedicată sloturilor, dar repetă unele erori care le scad considerabil șansele de a obține profit.

3 greseli pe care le comit multi jucatori romani la pacanele si cum poti sa le eviti
3 greșeli pe care le comit mulți jucători români la păcănele și cum poți să le eviți
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2022   •   13:41

Cele mai frecvente greșeli reprezintă încălcarea a trei reguli de bază, pe care are trebui să le cunoască orice începător:

  1. PhotosNu face abuz de dublaje;

  2. Activează cât mai multe linii de plată;

  3. Nu îți construi planul de joc în funcție de mituri;

Vom dezvolta fiecare dintre recomandările amintite mai sus, ca să înțelegi de ce nerespectarea lor reprezintă o greșeală.

Abuzul de dublaje

O lege nescrisă a păcănelelor este să nu abuzezi de „dublaje”. Acest termen provine din vremea în care sloturile erau disponibile doar la aparatele din agențiile sau din cazinourile terestre. În online, funcția corespondentă se numește „Gamble” și poate fi testată și la păcănele gratis.

După fiecare câștig mai mic de 35x miza rotirii, ai posibilitatea să încasezi banii sau să îi riști într-un joc de totul sau nimic. Dacă optezi pentru a doua variantă, în funcție de slot, funcția are diverse forme. Trebuie să ghicești: culoarea următoarei cărți (roșu/negru), sau dacă următoarea carte este mai mare sau mai mică decât o valoare, sau dacă moneda va indica pajură ori cap, sau dacă zarul va fi par ori impar, sau felul următoarei cărți (treflă, romb, inimă neagră, inimă roșie).

Câștigul este dublat dacă ghicești, cu excepția ultimei variante, în care suma se înmulțește cu 4 pentru că probabilitatea de a avea succes este 25%. Dacă nu ghicești, pierzi tot. După ce ai dublat, poți să mai încerci o dată să ghicești și tot așa. E tentant să înmulțești un câștig de 8 ori, dar, pe termen lung, vei ieși în pierdere. Ocolește dublajele sau apelează la ele din când în când, oprindu-te după prima carte ghicită.

Activarea unui număr mic de linii de plată

La unele păcănele ai posibilitatea de a stabili câte linii de plată să fie pe grilă. Miza rotirii este egală cu produsul dintre valoarea fisei și numărul liniilor de plată. Așadar, cu cât sunt mai multe linii de câștig, cu atât va fi mai ridicat și pragul minim al mizei. Este normal să încerci să riști cât mai puțini bani per rotire, dacă nu dispui de un buget generos, însă nu trebuie să îți limitezi foarte mult șansele de a prinde rotiri care să-ți aducă bani în cont.

În plus, trebuie să fii conștient de faptul că Payout-ul afișat pentru un slot este valabil doar pentru numărul maxim de linii de plată. Dacă reduci din ele, și RTP-ul real va fi mai mic. Încearcă să joci un slot cu trei role și trei rânduri, având activ numai rândul al doilea. Te asigurăm că rotirile câștigătoare vor fi foarte rare. Într-adevăr, bankroll-ul scade lent, dar scade sigur. Cel mai bine este să joci păcănelele pe care ți le permiți cu toate liniile activate.

Însușirea miturilor

Mulți jucători români cred tot ce citesc pe internet despre păcănele. Ei sunt convinși, printre altele, că după un câștig mare urmează o perioadă fără rotiri câștigătoare, respectiv că după o serie fără noroc trebuie să vină neapărat un câștig însemnat. Astfel, după câteva zeci de runde care nu plătesc, gamblerii în cauză măresc miza, pentru ca teoreticul câștig mare să fie și mai mare.

În acest scenariu, greșeala este că jucătorii nu țin cont de singurul lucru care ar trebui să îi intereseze: mecanismul pe care se bazează sloturile. Rezultatul fiecărei rotiri este decis de un sistem Random Number Generator și nu are legătură nici măcar în procent de 0,01% cu ce s-a întâmplat în rundele anterioare. Jocul „nu știe” că tocmai s-a acordat un câștig mare sau că au fost multe învârtiri în care simbolurile nu s-au aliniat cum trebuia.

Drept urmare, stabilește o valoare a mizei la începutul sesiunii și nu o schimba. Lasă miturile în seama altora. Tu distrează-te fără să te gândești la cine știe ce strategii, care în cazul sloturilor oricum nu funcționează

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close