Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 Beneficii ale saltelelor ortopedice pentru problemele de spate

3 Beneficii ale saltelelor ortopedice pentru problemele de spate

Nu mai este un secret că saltelele ortopedice sunt unele din cele mai bune modele de pe piață. Acestea susțin coloana vertebrală și ajută la atenuarea durerilor de gât, spate și articulare.

3 beneficii ale saltelelor ortopedice pentru problemele de spate
3 Beneficii ale saltelelor ortopedice pentru problemele de spate
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2023   •   14:50

Pe lângă aceste beneficii există și altele de care nu toată lumea a auzit. Însă pentru majoritatea oamenilor, un somn bun este esențial pentru a se trezi odihniți și împrospătați și pentru a trece ziua cu bine și energie.

Iată beneficiile saltelelor ortopedice:

1.Somn confortabil

Când alegi o saltea 180x200 sau alta potrivită patului tău, intenția este relaxarea mușchilor. Mușchii încordați sunt o cauză semnificativă de disconfort pentru majoritatea persoanelor, mai ales dacă suferă de dureri de spate. Saltelele ortopedice sunt concepute pentru a permite corpului să se relaxeze și să se simtă confortabil. Dacă suferi de dureri de spate o saltea ortopedică poate fi exact ceea ce ai nevoie. Iar dacă este completată de perne din spuma cu memorie coloana vertebrală va fi susținută complet ceea ce poate ajuta la reducerea sau eliminarea durerii. Saltelele de acest tip sunt potrivite și pentru persoanele care suferă de dureri articulare sau de alt tip, contribuind la calitatea somnului.

2.Îmbunătățesc postura

Saltelele ortopedice sunt concepute pentru a susține alinierea corectă a coloanei vertebrale atunci când dormi. Ținând cont de faptul că petrecem timp în pat aproape la fel de mult ca în picioare, este important ca atunci când alegi saltele dormitor acestea să-ți susțină bine spatele. Astfel că va menține coloana aliniată corect, minimizând riscurile de deteriorarea a vertebrelor și de minimizare a durerii. În cazul persoanelor care suferă de dureri de spate saltelele ortopedice pot ajuta la reducerea presiunii asupra spatelui și coloanei vertebrale. Astfel că somnul va fi mai profund și te vei trezi odihnit, energic și bine dispus.

3.Circulație mai bună

Saltelele ortopedice pot susține fluxul sanguin și pot menține corpul aliniat în timp ce dormi. Toate acestea ajută la susținerea circulației în mod optim și la un disconfort minim în timpul zilei. Circulația deficitară poate duce la multe probleme de sănătate, inclusiv durere și oboseală. Saltelele ortopedice pot ajuta la îmbunătățirea coloanei și a posturii corporale, ceea ce poate reduce durerea și îmbunătăți starea generală.

4. Bonus- sunt durabile

Saltelele ortopedice sunt concepute pentru a rezista mulți ani. Astfel că au o garanție mai mare, în jur de 10 ani. Însă cu îngrijire adecvată pot avea o viață chiar și mai lungă. Prețul poate fi ceva mai mare decât în cazul saltelelor clasice, însă investiția este de durată, fiind mai rezistente, deci nu va trebui să le înlocuiești la fel de des. Și totodată te ajută la economii în privința procedurilor, mai ales dacă suferi de dureri de spate.

Ia în considerare investiția într-o saltea ortopedică și lasă-te surprins de cât de mult te poate ajuta.

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close