Antena 3 CNN Economic Companiile din România care au câştigat premiul de excelenţă în mediul de afaceri. Performanță, inovație şi digitalizare

Companiile din România care au câştigat premiul de excelenţă în mediul de afaceri. Performanță, inovație şi digitalizare

gala excelenta business
Patronatul European al Femeilor de Afaceri a organizat cea de-a treia ediție a Galei "Excelența în Business", un eveniment important pentru recunoașterea companiilor și antreprenorilor din România. Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    24 Sep 2024   •   18:12

Patronatul European al Femeilor de Afaceri a organizat cea de-a treia ediție a Galei "Excelența în Business", un eveniment important pentru recunoașterea companiilor și antreprenorilor din România care au demonstrat performanță și inovație. Găzduit de Guvernul României, evenimentul celebrează succesul din economia națională. În acest context, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), dar şi Poşta Română au fost premiate pentru rezultatele sau acțiunile cu care s-au remarcat anul acesta în mediul de afaceri românesc. 

Ceremonia de premiere a adus în prim plan companii care au făcut performanță și oameni de business care s-au remarcat prin rezultate sau acțiuni extraordinare anul acesta.

„Am încercat să mergem în diverse județe din țară, luând pulsul mediului de afaceri și promovând până la urmă ceea ce facem noi prin prisma PFA- Patronatul European al Femeilor de Afaceri, respectiv egalitatea de gen, rolul și importanța doamnelor în politică, în viața publică și în societate", a spus Andreea Negru, organizator gala de excelență în bussines. 

Într-un cadru festiv, invitații au sărbătorit succesul în afaceri. Premiul de excelență pentru susținere a educației financiare a fost acordat Autorități de Supraveghere Financiară.

„Acest premiu nu este pentru mine, cât este pentru colegii mei din ASF, care, indiferent de vibrațiile trecutului, mai recent, s-au mai îndepărtat, au avut totdeauna ca prioritate investiția și promovare a educației financiare", a spus Alexandru Petrescu, președinte ASF. 

Posta Română: „Ne adaptăm pieței și promitem să ne onorăm promisiunile"

De asemenea premiul de excelență pentru investiții în digitalizare activității a revenit Companiei Naționale Poșta Română. 

„Atunci când spui Poșta Română, probabil nu te gândești la digitalizare. Eu aș vrea să vă mulțumesc celor din această sală care sunt în continuare clienții Poștei Române și aș vrea să-i încurajez pe cei care nu ne-au ales de ceva vreme să încerce din nou să lucreze cu Poșta Română pentru că ne schimbăm, ne vom schimba, ne adaptăm pieței și promitem să ne onorăm promisiunile așa cum am făcut-o de mai bine de un secol și jumătate față de români", a spus Diana Mandarovici, coordonator dezvoltare sustenabilă Poşta Română.

Evenimentul a fost organizat Patronatul European al Femeilor de Afaceri, care  oferă antreprenorilor  o  platformă  puternică pentru  a-și  face  auzite  vocile,  reprezentându-le interesele  comune prin  Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

×
Citește mai multe din Economic
» Vezi toate știrile din Economic
Cele mai noi știri
Parteneri
x close