Antena 3 CNN Economic Companii Vrei o geanta noua? Iata ce criterii trebuie sa ai in vedere in procesul de achizitie!

Vrei o geanta noua? Iata ce criterii trebuie sa ai in vedere in procesul de achizitie!

o_1dqnfaedq1lbmgr63jf15f1f22b.jpg
28 Noi 2019   •   00:22

Cand esti femeie, niciodata nu ai prea multe haine, pantofi sau genti cat de repede se schimba tendintele din moda. Si cum cautarile tale implica timp, rabdare si un indelung proces de “recunoastere” a modelelor perfecte siluetei tale, nici in cazul gentilor de dama lucrurile nu sunt mai simple.

Adesea, femeile au in gerderoba cate o geanta pentru fiecare ocazie: office, casual, posete sau plicuri pentru evenimente si, evident, acea geanta pe care o porti cand mergi la cumparaturi sau iesi la o sueta cu prietenele tale. Desi tocmai a trecut Black Friday, nu ar trebui sa disperi, dat fiind ca paleta de genti dama din mediul online este covarsitoare.

De cele mai multe ori, cand esti in cautarea unei genti de dama, descoperi o multime de modele noi, dar care nu iti satisfac exigentele in materie de marime sau culoare, motiv pentru care optezi pentru o geanta care sa te scoata din anonimat, chiar si fara sa platesti o avere.

Daca esti in cautarea gentii perfecte, noi iti oferim cateva ponturi care sa te ajute in tot acest proces. Iata care sunt:

1. Versatilitatea

Pentru orice femeie care se vrea la moda, versatilitatea unui anumit accesoriu sau obiect vestimentar este foarte importanta. Asta pentru ca programul activ si timpul limitat nu iti permite, de fiecare data, sa iti schimbi geanta in functie de tinuta pe care ti-ai ales-o. De regula, nuantele de negru si maro se potrivesc atat pentru a merge la birou, cat si evenimente de seara mai fancy.

2. Femeile sunt active. Oare ce modele sunt cu adevarat potrivite?

Se spune ca geanta unei femei este un mister pentru fiecare barbat. Si, cu siguranta, ai vazut ca partenerul ti-a dat geanta sa iti cauti tu ce ai nevoie si nu el? De ce crezi, oare? Daca esti genul de femeie care poarta in geanta de la farduri, la umbrela, carti de citit, chei, incarcatoare si ochelari, este mai bine sa eviti gentile de mici dimensiuni, care pot parea pe punctul de a “exploda”. Din punct de vedere estetic, nu este ok si nici nu pare ca este potrivita nevoilor tale.

Pentru femeile active, mai potrivite sunt gentile de dama de dimensiuni mai mari, care au multiple buzunare pentru chei, telefon mobil, produse cosmetice. Aceste compartimentari iti permit sa gasesti rapid fiecare obiect de care ai nevoie, fara a trebui sa scotocesti in intreaga geanta.

3. Culoarea gentii, foarte importanta

De regula, culorile vii, puternice, sunt mai potrivite anotimpului cald, iar cele inchise (gri, negru sau maro) pe timp de iarna. Daca esti o persoana nonconformista, cu siguranta vei fi mai interesata de gentile dama in culori tipatoare, dar iti recomandam sa nu le folosesti pentru a merge la evenimente de firma sau la interviuri.

4. Materialul dicteaza durabilitatea

Cu totii stim ca pielea este un material durabil, dar daca te numeri printre persoanele care vor ajute la conservarea planetei poti opta pentru pielea ecologica, la fel de rezistenta. Se spune ca gentile de calitate, durabile vin cu preturi piperate, dar vei gasi o multime de magazine online, printre care si Zafia.ro, de la care poti cumpara genti si rucsacuri de dama fara sa platesti o avere.

O geanta trainica trebuie sa aiba o structura rigida, astfel incat sa nu se deformeze dupa doar cateva purtari. Iar daca optezi pentru modelele din piele naturala, ai o multime de modele din care poti alegere,  de la cele simple, pana la cele cu insertii de crocodil sau aligator, la piele de strut sau piton. Dar, atentie: modelul trebuie sa se potriveasca stilului tau vestimentar, dar si personalitatii.

In concluzie, sunt o multime de modele de genti de dama din care sa alegi. Desi te-ai putea simti covarsita de multitudinea de modele, intotdeauna trebuie sa iei in calcul stilul vestimentar pe care il porti de zi cu zi.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close