Antena 3 CNN Economic Companii Reprezentanţii Burj Al Arab recrutează 35 de români care vor lucra în cel mai luxos hotel din lume

Reprezentanţii Burj Al Arab recrutează 35 de români care vor lucra în cel mai luxos hotel din lume

Reprezentanţii Burj Al Arab recrutează 35 de români care vor lucra în cel mai luxos hotel din lume
Foto: dubai-architecture.info
10 Feb 2011   •   23:37

35 de români vor lucra în cel mai luxos hotel din lume. Vor fi recepţioneri, majordormi sau ospatari pentru bogaţii lumii, care se cazează la Burj Al Arab, în Dubai. Reprezentanţii hotelului fac recrutările la Bucureşti, la începutul lunii martie.

Directorul hotelului Burj Al Arab şi şeful de la resurse umane caută tineri motivaţi, dinamici, comunicativi şi buni vorbitori de engleză. Cine a mai lucrat în hoteluri de patru şi cinci stele, cu siguranţă va avea un avantaj.

“Reprezentanţii Burj al Arab vor veni pe 7 martie, vor sta până pe 10 martie aici. Vor avea trei zile de interviuri”, a declarat Radu Dranga, director agenţie recrutare.

Vor fi numai 20 de fete şi 15 băieţi de până în 30 de ani. Vor lucra minim doi ani la Burj al arab, dar numai după o perioadă de probă de şase luni. Nu se ştie care va fi salariul, dar nu are cum să fie mai mic de 500 de dolari, chiar şi pentru un începător. Românii pot să îşi trimită CV-urile şi pozele la Iaşi, la compania care ajută la alegerea angajaţilor.

 


“Condiţiile de trai sunt pe măsură, într-adevăr, noi am observat că românii sunt foarte muncitori”, a declarat a declarat Radu Dranga, director agenţie recrutare.

Când spui Burj al Arab, spui lux şi opulenţă. Pe Cristi Brancu l-a impresionat clădirea, înaltă de 180 de metri, nu a uitat serviciile ireprosabile.

“Reprezintă un simbol şi un loc din care într-adevar poţi să vezi cum arată lumea când există foarte mulţi bani. Am întâlnit peste tot în lume români, în orice loc în care am fost, trebuia să fi apărut cineva în materie de servicii din România. Sunt sigur ca românii pot face o treabă foarte bună pentru că ei sunt foarte buni”, a spus Cristi Brancu.

×
Subiecte în articol: romani hotel
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close