Antena 3 CNN Economic Companii Renault întrerupe producţia la fabrica din Moscova. Logan Sedan nu se produce o lună

Renault întrerupe producţia la fabrica din Moscova. Logan Sedan nu se produce o lună

Renault întrerupe producţia la fabrica din Moscova. Logan Sedan nu se produce o lună
28 Noi 2008   •   14:22

Renault va întrerupe producţia la fabrica de lângă Moscova timp de două săptămâni în luna decembrie, relatează Reuters. La respectiva fabrică se produce şi Logan sedan, cel mai bine vândut sedan al unei mărci străine în Rusia. Producţia la fabrică se va sista din cauza vânzărilor în scădere. Practic, producţia va fi oprită o lună, pentru că, celor două săptămâni li se adaugă alte două de vacanţă.
"Era singura decizie normala. Am vazut o scadere a vanzarilor in octombrie, alta in noiembrie, iar prognozele noastre arata ca se va intampla la fel si in decembrie", a declarat Olga Sergeyeva, purtator de cuvant la Renault Rusia.
Producţia va fi oprita între 12 şi 31 decembrie, iar vacanţa de sărbători începe la 1 ianuarie şi se încheie la 10 ianuarie.
Aceasta este prima dată când un constructor străin din Rusia opreşte producţia din cauza problemelor generate de criza economică.
Renault a început să producă modelul Logan în Rusia în aprilie 2005, la uzina Avtoframos, după o investiţie de 230 milioane euro, în colaborare cu municipalitatea Moscovei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Moscova
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close