Antena 3 CNN Economic Companii Pledoarie pentru eleganţă

Pledoarie pentru eleganţă

Pledoarie pentru eleganţă
02 Mai 2011   •   08:35
PUBLICITATE// Gentlemen's Corner şi specialiştii de la Domni de România îşi unesc eforturile, într-un demers comun, ce încearcă să rezolve gama de probleme vestimentare pe care le întâmpină un bărbat.

Începând cu luna mai 2011 Gentlemen's Corner îţi pune la dispoziţie o gamă completă de produse: pantofi şi curele Carlo Pignatelli, cămăşi la comandă făcute cu cele mai bune materiale de la Albini/Thomas Mason, cămăşi gata făcute cu noi croieli (New Slim Fit sau New Classic), noua colecţie de costume Pierre Cardin pentru sezonul primăvară-vară, în texturi şi modele diverse, însoţite de o varietate de accesorii, incluzând noua linie de butoni bărbăteşti din argint 925, cu inserţii din pietre semipreţioase sau cristale Swarovski, curele, papioane sau brâuri.

Aparte de tumultul oraşului, vei regăsi în interiorul locaţiei din Cotroceni o oază de eleganţă şi pasiune pentru vestimentaţia masculină.



Află că demersului pentru eleganţă lansat de Gentlemen's Corner, i s-au alăturat membrii echipei "Domni de România", platformă on-line, dedicată stilului vestimentar clasic şi atitudinii masculine. Site-ul prezintă postări săptămânale ce cuprind informaţii specifice despre elementele vestimentaţiei masculine, făcând o trecere în revistă a tuturor regulilor şi principiilor ce guvernează garderoba masculină.

De la un simplu audit de garderobă, până la training-uri în domeniul vestimentaţiei masculine, "Domni de România" se constituie prin serviciile oferite, într-un ghid, pentru încercările vestimentare, individuale sau de grup, din zona eternului clasic masculin. Având la dispoziţie gama de produse din oferta Gentlemen's Corner, consultanţa vestimentară devine rapid, pentru clientul nostru, practică vestimentară.

Standardele de înalt nivel profesional ale colaborării dintre Gentlemen's Corner şi Domni de România, vin în întâmpinarea oricărei exigenţe impuse de client.

Încearcă serviciile şi produsele oferite în dorinţa ta de a fi, în fiecare zi, mai aproape de imaginea unui domn de România.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close