Antena 3 CNN Economic Companii Patriciu şi-a vândut acţiunile de la Rompetrol

Patriciu şi-a vândut acţiunile de la Rompetrol

Patriciu şi-a vândut acţiunile de la Rompetrol
26 Iun 2009   •   15:11

Omul de afaceri Dinu Patriciu a vândut companiei KAZMUNAIGAZ pachetul de 25% pe care îl mai deţinea la Rompetrol Group, anunţă Mediafax. Patriciu se dedica, de acum înainte, activităţilor de pe piaţa imobiliară europeană, mass media şi proiecte din sectorul energetic.

"Decizia mea de vânzare a participaţiei în Rompetrol Group (TRG) face parte dintr-o strategie de business mai largă. Intenţionez în continuare să îmi concentrez eforturile în trei sectoare principale: piaţa imobiliară europeană, mass media, şi un număr de alte proiecte importante din zona sectorului energetic. Mediul actual economic şi financiar global oferă oportunităţi excepţionale pentru investitori cu lichidităţi majore, iar eu sunt implicat activ în dezvoltarea unui număr de proiecte noi care necesită un nivel maxim de timp şi atenţie din partea mea", a declarat Patriciu într-un comunicat.

Omul de afaceri a vândut către KazMunaiGaz participaţia de 25% pe care o deţinea la The Rompetrol Group. Acum, Kazahstan este proprietarul integral al grupului petrolier.

KazMunaiGaz deţinea din 2007 75% din grupul Rompetrol.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu Rompetrol
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close