Antena 3 CNN Economic Companii (P) NUVOLA.RO – o aparitie proaspata si surprinzatoare pe piata de mobilier

(P) NUVOLA.RO – o aparitie proaspata si surprinzatoare pe piata de mobilier

(P) NUVOLA.RO – o aparitie proaspata si surprinzatoare pe piata de mobilier
29 Iul 2013   •   12:39
Daca, in urma cu doar cativa ani, mobila clasica era considerata cea care a apartinut generatiei de dinainte, in prezent lucrurile evolueaza, si in acest domeniu, cu o repeziciune cu care cu greu poti sa tii pasul; progresul tehnologic atrage, dupa sine, idei inovatoare, nevoia de adaptare functionala, estetica si conceptuala, efectul fiind similar cu cel produs de un bulgare care se rostogoleste la vale. Designerii contemporani au la dispozitie o paleta imensa de materiale, texturi si accesorii cu care sa lucreze si, toate acestea, coroborate cu tehnologia de ultima generatie, pot crea modele la care, nu cu foarte mult timp in urma, puteam doar sa visam, disponibile la preturi accesibile.



Ceea ce iese in evidenta la NUVOLA.RO este exact linia ultra-moderna pe care a ales sa o promoveze, cu produse care exceleaza atat la capitolul care tine de aspect si de design dar si la capitolul care se refera la utilitate si functionalitate. O vizita pe site poate fi o experienta placuta chiar si pentru cei care nu sunt in cautare de mobilier, datorita frumusetii pieselor expuse si a interioarelor folosite in imaginile de prezentare.


Analizand categoriile in care este organizat magazinul virtual – il puteti accesa pe www.nuvola.ro – concluzia este ca acesta isi propune sa acopere un spectru foarte larg si variat, oferind, practic, tot ceea ce este necesar pentru amenajarea interiorului unei locuinte, al unui birou sau al unui local, precum si mobilier destinat spatiilor exterioare: patio-uri, gradini, terase etc.


Va recomandam NUVOLA.RO daca doriti sa incercati o experienta noua, diferita, inedita. Puteti naviga desoperind produse standard sau va puteti face o idee foarte clara despre optiunile pe care le aveti daca luati in calcul varianta de mobila pe comanda.

×
Subiecte în articol: mobila
Citește mai multe din Companii
» Vezi toate știrile din Companii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close