Antena 3 CNN Economic Companii (P) Moment unic în România: Eleganţa are parte de Weekendul porţilor deschise! Gentlemen’s Corner şi Best Bride organizează primul eveniment dedicat vestimentaţiei de ceremonie

(P) Moment unic în România: Eleganţa are parte de Weekendul porţilor deschise! Gentlemen’s Corner şi Best Bride organizează primul eveniment dedicat vestimentaţiei de ceremonie

weekend_vestimentatie_ceremonie.jpg
15 Iun 2015   •   11:02

Un eveniment special merita intotdeauna o atentie speciala! Iar nunta reprezinta pentru fiecare dintre noi poate cea mai importanta ceremonie la care participam in timpul vietii! Tocmai de aceea, grija pentru orice detaliu devine o prioritate, iar implicarea si atentia noastra se indreapta cu precadere asupra oricarui aspect care poate influenta desfasurarea acestui moment unic!

La orice nunta, cel mai important lucru, atat pentru mireasa, cat si pentru mire, il reprezinta vestimentatia. O rochie care sa reuseasca sa transmita emotia acestui eveniment, un costum care sa defineasca cel mai bine personalitatea celui care il poarta sunt aspecte ce pot face diferenta atunci cand vorbim de o nunta de succes.

Tocmai pentru a va ajuta sa puneti in valoare cea mai importanta zi din viata dumneavoastra, Best Bride si Gentlemen’s Corner va invita intre 19 si ­21 iunie la primul eveniment “de casa” din Romania dedicat ceremoniilor. Unic in tara noastra, acesta presupune un weekend dedicat exclusiv vestimentatiei de ceremonie. La sediul nostru, din Bucuresti, Bd. Dacia nr. 119, portile se vor deschide larg pentru toti aceia dintre dumneavoastra care vor sa se lase purtati in lumea rafinamentului si a elegantei!

Numai aici veti putea proba cele mai apreciate modele de rochii de mireasa si costume de gala din 2015, in timp ce beneficiati de consilierea gratuita a designerilor nostri vestimentari. In acelasi timp, veti avea parte de super promotii si reduceri dedicate exclusiv acestui eveniment. De asemenea, fiecare dintre dumneavoastra va putea avea parte de surprize promotionale pregatite special de organizatori.

In aceasta locatie selecta veti descoperi cele mai noi modele de rochii de mireasa, lucrate dintr-o gama variata de materiale. Va veti putea rasfata proband modelele care va avantajeaza cel mai bine, putand opta in cunostinta de cauza asupra aceluia care se potriveste cel mai bine tipului de eveniment preconizat. De asemenea, puteti admira noile tendinte din zona tinutelor de ceremonie, consilierii nostri ajutandu-va sa alegeti cel mai potrivit costum de ginere pentru nunta dumneavoastra!

Chiar daca aici veti gasi modele noi, ce se pliaza pe stilul modern al modei actuale, tinutele noastre nu pierd nici o clipa din vedere zona clasica, ce ofera intotdeauna prestanta si rafinamentul la care cu totii aspiram. In magazinele noastre veti gasi numai produse de un bun gust desavarsit, fie ca vorbim de un smoking de catifea, de un costum de gala sau de accesoriile potrivite unui astfel de eveniment.

Materialele folosite de croitorii nostri sunt de cea mai buna calitate, ele provenind de la cei mai renumiti producatori de tesaturi din lume. Orice produs poate fi ajustat la cerere, sau croit pe comanda, pe langa zecile de modele prezente in magazin, clientii nostri beneficiind si de o gama variata de cataloage din care pot alege modelul dorit.

Nu in ultimul rand, reamintim ca la acest eveniment special atat Best Bride, cat si Gentlemen’s Corner vor practica discounturi speciale, preturile de aici reprezentand cel mai bun raport calitate / pret de pe piata de profil.

Asadar, in weekendul 19-21 iunie, eleganta va fi la ea acasa in sediul nostru din Bucuresti, Bd. Dacia nr. 119. Intrarea este libera, programul evenimentului fiind urmatorul: vineri, 19 iunie, intre orele 10:00 si 20:00, sambata, 20 iunie, intre orele 10:00 si 18:00 si duminica, 21 iunie, intre orele 10:00 si 16:00 .

Va asteptam pe toti cu drag sa facem cunostinta si va promitem ca veti avea parte de un moment cu adevarat deosebit, rafinat si suta la suta elegant! 

×
Parteneri
x close