Antena 3 CNN Economic Companii (P) În vacanţă, oferiţi-vă confort în locuinţe

(P) În vacanţă, oferiţi-vă confort în locuinţe

(P) În vacanţă, oferiţi-vă confort în locuinţe
02 Iul 2013   •   09:25

In aceasta perioada visam cu totii la vacanta si la relaxare, la locuri ferite de canicula si la brize racoroase. Vrem sa fugim de casa, chiar si daca pentru o perioada scurta. Inevitabil insa, concediul se incheie si revenim in confortul propriei locuinte.

Tocmai pe ideea acestui confort si pe cea de vacanta se bazeaza campania de sezon lansata in perioada 1 iulie – 31 august de catre VREAUMOBILA.RO – o campanie complexa si foarte atractiva prin prisma unor adevarate chilipiluri si surprize de care puteti avea parte.

VREAUMOBILA.RO
, site-ul Webcom Trading Bloc 5A, sc.3, et.8, ap.99, București 040314; ‎ 021 330 9437 ‎ · vreaumobila.ro vor oferi unora dintre clientii din aceasta perioada un sejur pe litoral, intr-un hotel de 4 stele. Castigatorul va fi anuntat pe blog in data de 2 septembrie – asadar, daca v-ati ocupat cu mobilatul puteti avea parte de o binemeritata 'evadare', la final de sezon.

Este un moment excelent pentru a achizitiona, de pilda, saltele de la VREAUMOBILA.RO, deoarece in cadrul campaniei sunt disponibile vouchere cadou, care pot fi folosite pentru absolut  orice produs.

O propunere interesanta si pentru cei care doresc sa amenajeze spatii extinse sau sunt atrasi de ideea de mobila pe comanda – VREAUMOBILA.RO va pune la dispozitie si un sistem de plata in 10 rate, cu dobanda 0, prin intermediul CardAvantaj.

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close