Antena 3 CNN Economic Companii (P) Facultatea de Medicină Dentară, UMF „Grigore T. Popa“ Iaşi, permite studenţilor săi accesul la tehnologii de avangardă pe plan mondial, concurând cu cele mai prestigioase Facultăţi de Medicină Dentară din lume!

(P) Facultatea de Medicină Dentară, UMF „Grigore T. Popa“ Iaşi, permite studenţilor săi accesul la tehnologii de avangardă pe plan mondial, concurând cu cele mai prestigioase Facultăţi de Medicină Dentară din lume!

(P) Facultatea de Medicină Dentară, UMF „Grigore T. Popa“ Iaşi, permite studenţilor săi accesul la tehnologii de avangardă pe plan mondial, concurând cu cele mai prestigioase Facultăţi de Medicină Dentară din lume!
05 Iul 2013   •   11:05


DENTSIM - Cel mai performant echipament de simulare în medicina dentară existent în lume la ora actuală - a fost achiziţionat în cadrul proiectului POSDRU/90/2.1/S/63942 „Stagii de pregatire practica pentru integrarea rapida pe piata muncii a studentilor specializati in medicina dentara”, Axa prioritară 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa - Manager proiect, Prof. Univ. Dr. Norina Forna, fiind inaugurat în cadrul facultăţii în martie 2013.

DENTSIM prezintă toate avantajele unei sesiuni clinice de lucru de tip hands-on, pe care le combină cu mediul virtual de simulare, utilizarea
instrumentelor stomatologice de cea mai înaltă calitate, sistemul de monitorizare computerizată integrală a manoperelor stomatologice şi
facilităţi de grafică 3D pentru randarea digitală în timp real a întregii sesiuni de lucru, în cele mai mici detalii.

AVANTAJE ŞI FUNCŢIONALITATE:
- mediu virtual de training preclinic şi clinic, în timp real;
- dezvoltarea manualităţii studenţilor în medicină dentară;
- monitorizarea şi evaluarea computerizată a studenţilor, pe parcursul sesiunii de lucru; înregistrarea completă a sesiunilor de lucru permite evaluarea obiectivă, nu doar a rezultatului final ci a întregii proceduri stomatologice;
- stimulează practica individuală şi independentă; studiile de cazuri clinice, vizualizarea pe ecran în timp real a manoperelor realizate şi furnizarea imediată de feed-back digital şi evaluare favorizează pregătirea individuală.

76% dintre studenţii care au folosit acest sistem solicită sesiuni de lucru suplimentare, pentru auto-perfecţionare.

Manager Proiect,
Prof. Univ. Dr. Norina FORNA

×
Citește mai multe din Companii
» Vezi toate știrile din Companii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close