Antena 3 CNN Economic Companii (P) Cea mai mare reducere din istoria Black Friday

(P) Cea mai mare reducere din istoria Black Friday

(P) Cea mai mare reducere din istoria Black Friday
22 Noi 2012   •   10:38

Batalia pentru cele mai mici preturi atinge un nivel nemaintalnit anul acesta de Black Friday, cand QuickMobile intra in fruntea competitiei cu reduceri de pana la 99%.

Black Friday sau Vinerea Neagra, o sarbatoare neoficiala originara din SUA, este o zi dedicata reducerilor substantiale si a devenit un eveniment la nivel mondial, care atrage anual milioane de cumparatori. In mod traditional, evenimentul se organizeaza in vinerea de dupa Ziua Recunostintei si marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi de Craciun.

Popularitatea de care se bucura evenimentul in fiecare an a determinat retailerii din toata lumea sa inceapa programul tot mai devreme in Vinerea Neagra a cumparaturilor. Astfel, in noaptea de joi spre vineri, sute de oameni se strangeau in fata magazinelor incepand cu ora 6.00 dimineata, pentru ca, in doar cativa ani, ora de deschidere sa fie 5.00, 4.00 sau chiar miezul noptii.

Imbulzeala pentru a prinde cele mai mari reduceri nu este insa valabila in cazul magazinelor online, deschise non-stop pentru clientii amatori de oferte speciale. QuickMobile, de pilda, va incepe perioada de promotie la ora 00.00 in data de 23 noiembrie. Este pentru prima data cand QuickMobile participa activ la aceasta mare sarbatoare a reducerilor, oferind promotii la telefoane mobile, tablete si accesorii pentru telefoane care depasesc asteptarile celor mai exigenti clienti. Astfel, reducerile sunt veritabile si ating cote de 50% la cele mai multe produse. Surpriza pregatita de QuickMobile anul acesta este insa alta. Clientii care intra pe 23 noiembrie, incepand cu miezul noptii pe www.quickmobile.ro pot gasi si reduceri de 99% la unele produse, un record absolut in materie de promotii in Romania. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close